Culegere de Matematica pentru clasa a II-a

Culegere de Matematica pentru clasa a II-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Altele
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Culegerea de exercitii si probleme pentru clasa a II-a, isi propune sa fie un material util in sprijinul elevilor, invatatorilor, dar si parintilor.
Lucrarea isi propune sa asigure pentru toti elevii, formarea competentelor de baza ale matematicii referitoare la: calculul aritmetic, notiuni intuitive de geometrie, masurare si masuri precum si dezvoltarea limbajului matematic corespunzator acestei etape.
Continuturile matematice din aceasta culegere sunt selectate conform programei, oferind posibilitatea de a lucra cu toti copiii indiferent de nivel si ritm propriu de dezvoltare. Exercitiile si problemele sunt variate si atractive, fiind accesibile majoritatii elevilor, altele sunt mai dificile pentru cei isteti si perspicace carora le place mai mult matematica. Se poate asigura invatarea prin cooperare, prin joc in asa fel ca fiecare elev sa fie implicat in actul invatarii, la nivelul posibilitatilor sale.
Speram ca oferta noastra sa vina in intampinarea dorintelor elevilor pentru a le dezvolta capacitatea de a efectua operatii logice, de a gandi divergent, de a utiliza cunostintele dobandite in situatii concrete in viata cotidiana.


Autori: Artur Balauca, Filareta Rumega, Georgeta Ibanescu, Greta Cojocariu, Monica Munteanu, Vasile Avirvarei, Victor Haluca,
Format: 19x27cm
Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 144

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1585 sec