Cum sa castigi prozeliti si sa influentezi oamenii

Cum sa castigi prozeliti si sa influentezi oamenii
-10%
Anul publicării: 2010
Categoria: Motivational
Preț: 29,70 lei
33,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Parodiind titlul celei mai bine vandute carti de self-help ale tuturor timpurilor (Cum sa-ti faci prieteni si sa influentezi oameni), volumul semnat ironic Nicholas D. Satan este o provocare pentru oricine este dispus sa-si testeze simtul umorului. Un contra-ghid an toata puterea cuvantului, an care cele sapte pacate capitale sunt transformate sarcastic an virtuti numai bune de exploatat la locul de munca, dar si an alte relatii sociale, cartea a avut un succes comercianl comparabil cu al celei care a inspirat titlul.

Combinand, antr-o formula diabolic de amuzanta, imaginile si textul - la randul sau din diferite specii, de la studii de caz, pana la anvataturi deghizate antr-un limbaj adecvat vremurilor an care traim -, aceasta carte nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunui cititor inteligent si deschis.

Desi subtitlul o recomanda ca instrument necesar an aresenalul oricarui angajat, fie ca este vorba de subalterni sau superiori, principiile ei sunt aplicabile an orice interactiuni umane. Pentru cei care stiu sa citeasca si printre randuri, acest ghid atipic vine cu o antreaga serie de exercitii mentale. Construita an jurul unor "marci anregistrate" ale antunericului, cum ar fi celebra cifra 6, cartea este totodata utila pentru oricare dintre noi si perfecta pentru cadouri. Succesul ei este sustinut si de primul titlu al "autorului" Nihcolas D. Satan, Jurnalul diavolului, publicat de Editura ART si devenit rapid unul dintre cele mai bine vandute titluri.
Un contra-ghid motivational, an care "autorul" Jurnalului diavolului asi continua lectiile pline de ironie, umor si, nu an ultimul rand, sfaturi despre dezvoltarea laturii machiavelice din fiecare.

- Publicata in Septembrie 2010
- Traducere din limba engleza de Oana Zamfirache
- hardcover, 180 p, 120x170
Vezi și alte cărți: Carti

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1734 sec