Cum sa construiesti relatii personale in 90 de secunde... sau mai putin

Cum sa construiesti relatii personale in 90 de secunde... sau mai putin
-30%
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Bussines
Preț: 13,30 lei
19,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

CUM SA CONSTRUIESTI RELATII PERSONALE IN 90 DE SECUNDE Nicholas Boothman

Aceasta carte va va ajuta sa profitati din plin de momentele vitale ale oricarei intalniri - primele 90 de secunde!

Nu lasati la voia intamplarii construirea relatiilor personale! Nu permiteti lipsei de experienta sa stea in calea reusitei voastre, impiedicandu-va sa va impliniti obiectivele! Nu va pierdeti cuvintele si nici nu va zapaciti in diferite situatii dificile in care veti fi pusi! Secretul - asa cum ne impartaseste Nicholas Boothman prin intermediul planului pe care l-a conceput pentru eficientizarea procesului de comunicare directa - este foarte simplu: trebuie sa intelegeti faptul ca oamenilor le plac indivizii care seamana cu ei.
Insusiti-va puterea atitudinilor utile si invatati cum sa identificati preferintele senzoriale ale celorlalti, folosindu-va de elementele si exercitiile NLP la care se face apel, si constientizati faptul ca acest bagaj de informatii va va inlesni misiunea de a va pune in valoare personalitatea si de a fi voi insiva!

Stabiliti relatii si veti trai mai mult!
Stabiliti relatii si ii veti convinge pe oameni sa coopereze!
Stabiliti relatii si va veti simti in siguranta!
Stabiliti relatii si veti avea parte de dragoste!

Indiferent daca obiectivul vostru presupune incheierea unui contract de vanzare, un interviu pentru o slujba noua, o negociere, promovarea unei idei sau obtinerea unui raspuns afirmativ in cazul unei cereri in casatorie, secretul succesului consta in construirea relatiilor personale. Iar Nicholas Boothman ne dezvaluie, pas cu pas, un program uluitor prin care ne putem sincroniza cu interlocutorii, comunicand astfel eficient.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1256 sec