Cum sa-i asculti pe adolescenti si cum sa te faci ascultat de Adele Faber (Editia a III-a)

PRP: 32,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,40 lei
Diferență: 9,60 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 224
Categoria: Familie

Alertă stoc

*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Cartea autorului Adele Faber „Cum sa-i asculti pe adolescenti si cum sa te faci ascultat de Adele Faber (Editia a III-a)" de la editura CURTEA VECHE

ADELE FABER (n. 1928) a studiat dramaturgia la Queens College, are studii de master in pedagogie la Universitatea New York si a fost profesoara de liceu la New York timp de opt ani.

Elaine Mazlish (1925–2017) a studiat teatrul la Universitatea New York, fiind cunoscuta si ca artist profesionist si compozitor.

Adele Faber si Elaine Mazlish au condus mai bine de 40 de ani ateliere de lucru cu parintii si au tinut conferinte pentru toti cei interesati de educatia copiilor – parinti, profesori si specialisti. Lucrand la inceput alaturi de dr. Haim Ginott, specialist in psihologia copilului, autoarele au devenit in scurt timp experti de renume international in comunicarea dintre adulti si copii.

La Curtea Veche Publishing s-a mai tradus cartea lor Comunicarea eficienta cu copiii. Acasa si la scoala (2002, 2008, 2013), scrisa in colaborare cu Lisa Nyberg si Rosalyn Anstine Templeton.

Adele Faber si Elaine Mazlish se bucura de un renume international pentru experienta lor in comunicarea dintre adulti si copii. Autoare multipremiate, au ocupat prima pozitie in clasamentele New York Times. Cartile li s-au vandut in mai mult de cinci milioane de exemplare si au fost traduse in 30 de limbi, aducandu-le recunostinta a mii de parinti si profesori, cat si aprobarea entuziasta din partea comunitatii stiintifice de profil.
Scrisa intr-un stil direct, pe un ton degajat si cald, Cum sa-i asculti pe adolescenti si cum sa te faci ascultat se adreseaza acelor parinti care cauta armonia in relatia cu copilul adolescent. Te poti transforma din rival in partener in ochii lui urmand sfaturile autoarelor, astfel incat sa traversati impreuna, cu iubire si empatie, aceasta perioada delicata din viata voastra.

Anturajul are o influenta negativa asupra adolescentului tau?
Invata sa iei masuri fara sa pedepsesti.
De la o vreme, are obiceiul sa se intoarca tarziu acasa si sa nu-ti spuna unde a fost?
Este in regula sa iti manifesti furia, dar ai grija sa nu il ranesti.
Nu stii cum sa abordezi probleme legate de sexualitate, alcool, fumat si droguri?
Incearca sa discuti despre subiectele delicate fara sa tii „predici“. Impune-te abia dupa ce ai ascultat si parerea lui.

Te-ai trezit pe negandite parintele unui adolescent. Copilul de langa tine, pana mai ieri bun si ascultator, s-a transformat intr-un strain independent, cu gusturi si valori foarte diferite. Cultura populara care ii modeleaza pe adolescentii zilelor noastre este mai cruda, mai violenta, mai materialista si mai sexualizata decat in trecut. Cum faci fata acestor provocari? Pui piciorul in prag, pedepsind pana si cea mai neinsemnata abatere? Sau te resemnezi sa privesti de pe margine transformarile prin care trece copilul tau?

In acest ghid incitant si practic, Adele Faber si Elaine Mazlish propun o strategie care sa diminueze conflictul, sa reduca frustrarea si sa inlesneasca o buna comunicare intre parinti si adolescenti.

Nr. de pagini: 224
Anul aparitiei: 2018

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0709 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.