Cunoaste-l pe Domnul Cel Viu, pe viu! (Monahia Siluana Vlad)

Cunoaste-l pe Domnul Cel Viu, pe viu! (Monahia Siluana Vlad)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Religie
Preț: 14,40 lei
16,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Dumnezeu nu numara caderile, ci ridicarile noastre. Multi credinciosi pierd bucuria sfanta si pacea inimii pentru ca se dezamagesc de faptul ca Dumnezeu nu-i vindeca in cateva ore sau zile! Dumnezeu, cum ai vazut, da Harul din belsug din prima clipa a intoarcerii noastre la El, dar noi trebuie sa lucram cu grija si ravna cu acest Har, ca el sa se inscrie in trupul si sufletul nostru, in celulele si sinapsele noastre, ca sa dobandim felul de a fi al lui Dumnezeu intrupat. Asta se face cu bunavointa, cu rabdare si in timp. Pentru aceasta ne-a dat Dumnezeu timp, ca sa-I putem raspunde la iubire cu trupul nostru. Acum, sufletul nostru este inviat prin Botez si hranit cu Har peste Har prin Sfintele Taine, si slujbe, si rugaciune, dar trupul are nevoie sa intrupeze felul de a fi al Harului si va straluci de slava biruintei Domnului la invierea de obste. Si inca de acum va arata schimbarea, care se va face treptat si cu nevointa, rabdare si incredere.” (Monahia Siluana Vlad)

"Cunoaste-L pe Domnul Cel Viu, pe viu!” este al"saptelea” pas pe Calea impreuna dumiririlor, pas pe care noi toti trebuie sa-l facem dupa febrile cautari si razboiri duhovnicesti, dupa framantari si nedumeriri, dupa suferinte, necazuri, incercari, intristari, dupa inaltari si poticniri pe calea credintei. Cunoasterea"pe viu” a lui Dumnezeu ne va face liberi, ca pe unii ce am"vazut Lumina cea adevarata”.

O carte despre si pentru copii si parinti, tineri si batrani, o carte a dialogului sincer patruns de bucuria recunoasterii chipului lui Dumnezeu din noi.

Nr. de pagini  : 264
Anul aparitiei : 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1381 sec