Curs de secretariat si asistenta manageriala

Curs de secretariat si asistenta manageriala
PRP: 29,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 25,71 lei
Diferență: 4,19 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Curs de secretariat si asistenta manageriala
În conceperea celor 14 capitole ale cartii Curs de secretariat si asistenta manageriala, circumscrise părţii practice, pe lângă prezentarea activităţilor şi tehnicilor de secretariat, deja standardizate (circulaţia şi redactarea corespondenţei, operaţiunile documentaristice şi arhivistice), s-a acordat o atenţie specială activităţilor comunicaţionale şi activităţii de documentarist. Intenţia a fost de a marca saltul provocator al acestei profesiuni de la activitatea « tăcută » a scrisului la exerciţiul comunicării, sub toate formele şi în toate direcţiile comunicaţionale specifice organizaţiilor.
O idee coordonatoare care a stat la baza construirii fiecărui capitol, a fost aceea de a conecta orice acţiune a secretarei/asistentei la activităţile concrete ale managerului, ţinând cont de condiţia de complementaritate specifică acestei echipe. Pentru o punctare cât mai riguroasă a acestor conexiuni, s-a recurs la o analiză amănunţită a activităţilor manageriale, consultând lucrări fundamentale, de ultimă oră, din sfera managementului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0589 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.