De ce oamenii buni savarsesc fapte rele? Cum sa intelegem aspectele mai intunecate ale psihicului

De ce oamenii buni savarsesc fapte rele? Cum sa intelegem aspectele mai intunecate ale psihicului
-28%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 25,20 lei
35,00 lei (-28%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

 Ce forte lucreaza impotriva noastra si de ce?

Hollis condamna si totodata priveste cu empatie actiunile reprobabile ale semenilor sai, cu o doza egala de optimism si pesimism in intelegerea conditiei umane. Library Journal


A cobori in infernul fiintei nu inseamna a analiza raul in sine, ci a avea o perspectiva atotcuprinzatoare. Vindecarea nu va fi niciodata deplina daca nu vom ajunge sa ne iubim si acele laturi mai putin placute ale personalitatii noastre, care au si ele nevoie de intelegere.
Cum se face ca oamenii buni fac lucruri rele? De ce oameni, altminteri obisnuiti, cad in patima jocurilor de noroc, a bauturii, obtin bani prin mijloace necinstite, ajung dependenti de pornografia de pe internet, isi insala partenerul de viata? De ce repeta aceleasi comportamente distructive in relatiile interpersonale, la locul de munca sau in propriile obiceiuri? si, pe o scara mai larga, cum putem vindeca toata durerea si suferinta din lume?
In De ce oamenii buni savarsesc fapte rele?, James Hollis analizeaza discrepantele dintre valorile pe care le proclamam si actiunile noastre, adesea distructive, totodata oferindu-ne solutii pentru o intelegere mai profunda a acestora. Coborand in infernul fiintei reusim sa ne vindecam fisurile interioare, sa aflam ce forte lucreaza impotriva noastra si de ce. Hollis nu se limiteaza la tenebrele personale ale individului, ci isi extinde studiul asupra istoriei, religiei, organizatiilor si corporatiilor actuale.


Nr. pag: 320
Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0995 sec