Detinutul profet (Ioan Ianolide)

Detinutul profet (Ioan Ianolide)
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Religie
Preț: 13,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

 Detinutul simte ca intr-un viitor previzibil puterea comunista va fi anihilata.Si totusi el e trist si ingrijorat.Trist este pentru ca vede ca aceia care au avut puterea comunizarii tarii se profileaza ca stapani si ai lumii ce va veni.
Este ingrijorat pentru ca intelege ca se deschid perspectivele unei tiranii mondiale fara oponenti si fara precedent. Vitelul de aur, zeul stravechi se arata azi ca o uzina atotputernica in spiritul omenirii. Lumea se inchina masinii. E o pseudo-religie a dogmelor materiale, a sensului material si a finalitatii neantice. Statul care va avea monopolul armelor sofisticate, al ingineriei genetice si al tehnicii de determinare a constiintelor va fi atotputernic si va nimici omenirea. Nimeni nu garanteaza libertatea oamenilor in aceasta civilizatie, nimeni nu poate guverna fortele tehnologice in aceasta civilizatie.
De aceea omenirea traieste pe culmile disperarii. Toate problemele lumii se afla in Crucea lui Hristos si a crestinilor, cate ori vom rataci drumul, ori vom lenevi pe cale, sa ne inapoiem la Evanghelie si la Duhul Sfant. Suferintele ce ni se pricinuiesc au menirea biciuiasca lenea noastra si sa ne lumineze mintile.

Nr. de pagini : 200
Anul aparitiei : 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3712 sec