Dicţionar explicativ de termeni comerciali Român-Englez şi Englez-Român

Dicţionar explicativ de termeni comerciali Român-Englez şi Englez-Român
Preț: 68,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 632
Format: 17 x 24 cm

DESCRIERE

Dicţionar explicativ de termeni comerciali Român-Englez şi Englez-Român.

Sistemul de comerţ multilateral reprezentat de GATT şi de OMC atrage din ce în ce mai mult atenţia. Dar limbajul folosit de negociatorii din comerţ poate fi dificil de înţeles, mai ales când este vorba de persoane care nu sunt vorbitori nativi de limbă engleză. Acesta este un ghid indispensabil ce facilitează accesul la vocabularul folosit în negocierile comerciale, fiind foarte util mai multor categorii de profesionişti: cei care desfăşoară activităţi de import-export, cei care au parteneriate cu camerele de comerţ şi industrie, traducători, jurnalişti, oricine are nevoie de informaţii generale despre comerţul internaţional.

Cele aproape 2000 de definiţii explică în termeni simpli nu numai conceptele GATT şi OMC, ci şi mulţi dintre termenii specifici altor activităţi conexe comerţului sau care sunt folosiţi de alte organizaţii internaţionale, cum ar fi UNCTAD, OECD ş. a. Dicţionarul explică, de asemenea, regulile ce guvernează formarea zonelor de liber-schimb.

Nici un alt dicţionar nu acoperă o arie atât de largă a comerţului, punând accentul în special pe probleme de ultimă oră.
Walter Goode lucrează în domeniul relaţiilor economice internaţionale din anii '70. Are o vastă experienţă în contracte comerciale bilaterale şi multilaterale şi a reprezentat Australia la negocieri şi întruniri ale GATT, OMC, UNCTAD şi OECD.

Traducere autorizată de Organizaţia Mondială a Comerţului - ediţie bilingvă

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1030 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.