Drept civil. Partea generala. Persoanele. Caiet de seminar

Drept civil. Partea generala. Persoanele. Caiet de seminar
-20%
ISBN: 973-655-839-8
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 240
Preț: 4,72 lei
5,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Drept civil. Partea generala. Persoanele. Caiet de seminar

Prezentare:

Caietul de seminar reprezinta un instrument de lucru accesibil, necesar, dar nu suficient, o lucrare in cuprinsul careia institutiile dreptului civil sunt prezentate sintetic, intr-o forma concisa si atractiva, care sa faciliteze insusirea limbajului juridic, invatarea si intelegerea conceptelor, ideilor si teoriilor.
Cunostintele dobandite pot fi verificate cu usurinta, lucrarea continand, la sfarsitul fiecarui capitol, o fisa pedagogica cuprinzand aplicatii practice, posibile teme pentru redactarea unor referate sau eseuri, jurisprudenta si bibliografie utila pentru aprofundarea studiului materiei prezentate.
Anexele caietului contin extrase ale actelor normative folosite frecvent in cadrul seminarelor de drept civil, astfel incat studentii sa aiba acces rapid si facil la acestea. Scopul urmarit a fost, in primul rand, formarea deprinderii de a verifica permanent continutul dispozitiilor legale cu incidenta asupra institutiilor de drept studiate, fara a neglija insa nici insusirea regulilor de interpretare a textelor legale.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.131 sec