Drept in afaceri. Aplicatii in management, marketing si informatica economica

Drept in afaceri. Aplicatii in management, marketing si informatica economica
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Preț: 31,92 lei
39,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Abordarea interdisciplinara juridica si economica a elementelor de drept utile domeniului afacerilor, sporeste caracterul aplicativ al acestei lucrari pentru specialistii din domeniul economic. Domeniul protectiei juridice a consumatorilor face obiectul a numeroase acte normative adoptate la nivel intern ori la nivelul Uniunii Europene, motiv pentru care consideram a fi important de a fi studiat si cunoscut de actualii si viitorii economisti.


Lucrarea trateaza aspecte juridice utile studentilor si practicienilor din domeniul economic imbinand elemente de drept comercial, protectie juridica a consumatorilor, drept civil general, drept administrativ si proprietate intelectuala. De asemenea, lucrarea completeaza elementele juridice cu diverse elemente de marketing, management ori responsabilitate sociala corporatista pentru o mai buna intelegere a aplicabilitatii dreptului in domeniul afacerilor. Abordarea interdisciplinara juridica si economica particularizeaza aceasta lucrare in raport cu altele din domeniul dreptului comercial sau dreptului afacerilor.

Lucrarea doreste sa ofere o abordare diferita a dreptului utilizat in domeniul afacerilor prin combinarea elementelor juridice cu elemente economice. Abordarea interdisciplinara prin imbinarea elementelor de drept comercial, drept civil general, drept administrativ, proprietate intelectuala, cu elemente de marketing, management ori responsabilitate sociala corporatista ofera o imagine reala a aplicabilitatii dreptului in domeniul afacerilor.

De asemenea, este tratat un domeniu ce a primit o reglementare extrem de ampla prin actele normative adoptate in Romania si la nivelul Uniunii Europene: domeniului protectiei juridice a consumatorilor.


Data aparitiei: 07 Ian 2013
Nr pagini: 304

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1185 sec