Dreptul la mostenire in Noul Cod civil

Dreptul la mostenire in Noul Cod civil
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: General
Preț: 51,92 lei
64,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Detalii: Dreptul la mostenire in Noul Cod civil.


Cunoasterea si intelegerea sensului noii reglementari in aceasta materie vor contribui substantial la cresterea calitatii actului de justitie. Alaturi de cei care infaptuiesc justitia, sunt interesati de cunoasterea dispozitiilor noului Cod civil in materia dreptului de a mosteni, de asemenea, partenerii justitiei, teoreticienii dreptului, notarii publici, functionarii publici cu atributii in acest domeniu, studentii specializarilor Drept si Administratie publica.
In egala masura, prezinta utilitate practica si cunoasterea dispozitiilor Codului civil de la 1864, intrucat acestea sunt aplicabile, in virtutea principiului tempus regit actum, mostenirilor deschise anterior datei de 1 octombrie 2011.
In scopul de a veni in ajutorul celor interesati, in lucrarea de fata sunt analizate comparativ institutiile dreptului succesoral, prin raportare la ambele acte normative mentionate si sunt relevate de o maniera foarte clara noutatile aduse de Legea nr. 287/2009, prin inserarea unor„inventare ale noutatilor”.

Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, intrata in vigoare la data de 1 octombrie 2011, confera dreptului de a mosteni o noua configuratie.


Data aparitiei: 06 Feb 2012
Nr pagini : 496

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1095 sec