Dumitru Fanache, Teoria algoritmica a grafurilor. Volumul I si volumul II - Notiuni fundamentale si Retele, cuplaje, colorari, planaritate

Dumitru Fanache, Teoria algoritmica a grafurilor. Volumul I si volumul II - Notiuni fundamentale si Retele, cuplaje, colorari, planaritate
-20%
Preț: 44,00 lei
55,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 520
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Cartea se adresează unui cerc larg de cititori: matematicieni, ingineri, economişti, studenţi, viitori informaticieni, elevi din clasele terminale de liceu, preocupaţiîn activitatea lor de probleme de optimizare. Totodată, ea poate constitui un material auxiliar preţios pentru perfecţionarea profesorilor din învăţământul preuniversitar, precumşiîn pregătirea unor activităţi de laboratorîn specializările cu profil informatic dinînvăţământul superior.

Din cele peste 300 de probleme propuse, pentru aproape 90 dintre ele au fost date rezolvările complete,însoţiteşi de exemple de execuţie.În vederea evaluării celor mai bune performanţe ale algoritmilor analizaţi, s-aîncercat prezentarea mai multor variante de implementare, folosindîn acest sens structuri de date diferite.

Volumul al doilea cuprinde aspecte teoreticeşi numeroase aplicaţii practice, rezolvate sau propuse spre rezolvare, din următoarele domenii:

  •  Reţele de fluxşi drumuri critice
  •  Cuplajeîn grafuri
  •  Probleme de colorare a grafurilor
  •  Grafuri planareşi grafuri aleatoare.

            Ultimul capitol al acestui volum este dedicat prezentării a două biblioteci interactive pentru grafuri: MATGRAPH– utilizabilă cu ajutorul mediului de programare MATLAB–şi BGL, ce poate fi apelată în medii de programare C++.


Nr. de pagini: 520
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.046 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.