Educatia pentru sanatate mentala si emotionala

Educatia pentru sanatate mentala si emotionala
ISBN: (10) 973-7958-66
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 146
Categoria: Carti diverse
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Educatia pentru sanatate mentala si emotionala

Prezentare:

Prezentul material reprezinta o formula imbunatatita a cursului de “Educatie pentru sanatate mental si emotional”, curs de formare si perfectionare a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar desfasurat la initiativa si, in mod deosebit, cu sprijinul Casei Corpului Didactic Dolj, inca din anul scolar 2000-2001.
Cursul pentru “Educatie pentru sanatate mental si emotional” vine in intampinarea implementarii programului de Educatie pentru Sanatate in toate unitatile de invatamant, atat ca disciplina optionala si/sau ca ore integrate in alte materii, cat si ca activitate extrascolara, in vederea pregatirii pentru viata a elevului.
Sanatatea mental si emotional constituie una din temele majore ale programului, centrandu-se pe ideea ca sanatatea este mai mult decat bunastare fizica, ea are dimenisiuni mentale si sociale. Deci, nu putem spera sa-i invatam pe tineri cum sa fie sanatosi din punct de vedere fizic fara sa a tine cont de nevoile lor sociale si emotionale.

Cuprins:

Educatia pentru sanatate. Recunoasterea oficiala a importantei pentru viata individului
Analiza sanatatii mentale componenta a Educatiei pentru Sanatate
Aspecte psihopedagogice privind educatia pentru sanatate mentala in scoala
Diagnoza nivelului de pregatire si informare a cadrelor didactice din localitatea Craiova privind problematica sanatatii mentale si emotionale

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1147 sec