EDUCATIE ANTREPRENORIALA. MANUAL PENTRU CLASA A XII-A

EDUCATIE ANTREPRENORIALA. MANUAL PENTRU CLASA A XII-A
-25%
Preț: 9,68 lei
12,90 lei (-24,96%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-684-533-8
Editura:
Pagini: 104
Categoria: Altele

DESCRIERE

Prezentare:

Manualul colectivului de autori - Vasile Dan: Economia intreprinderii. Manual pentru clasa a 10-a; Ruxanda Isaic-Maniu: Economia intreprinderii. Manual pentru clasa a 10-a; Daniela Mitran: Economia intreprinderii. Manual pentru clasa a 10-a - se adreseaza acelor elevi - filiera tehnologica, toate profilurile - care, la terminarea studiilor, intentioneaza sa devina intreprinzatori, sa demareze si sa deruleze o afacere, incercand sa ofere o imagine cat mai exacta a ceea ce reprezinta intreprinzatorul, a rolului esential ce-i revine acestuia in cadrul unei economii de piata concurentiale, a calitatilor de care trebuie acesta sa dea dovada, a problemelor ridicate de crearea unei intreprinderi, a cerintelor si conditiilor de indeplinit pentru obtinerea succesului.

Intr-un limbaj accesibil, clar, lucrarea pune la dispozitia cursantilor bagajul minimal de cunostinte necesare intelegerii fenomenologiei antreprenoriale, indemnandu-i la autoevaluare, in vederea punerii pe picioare si mentinerii afacerii, evitand cauzele unor eventuale esecuri.

Fiecare dintre cele patru capitole-teme ale manualului isi sustine demersurile teoretice prin Teste de autoevaluare, Chestionare de autoevaluare, sinteze (Notiuni-cheie), Intrebari si Studii de caz.

Cuprins:

Universul activitatii intreprinzatorului; Initierea si derularea afacerii; Comportamentul in afaceri al intreprinzatorului; Reusita in afaceri; Bibliografie.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.