Educational Management
15,54 lei
18,95 lei (-17,99%)

Educational Management

Educational Management
-18%
ISBN: 978-973-46-0840-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 152
Format: 160x235
Categoria: Carti diverse
Preț: 15,54 lei
18,95 lei (-17,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Educational Management

Prezentare:

Editie in limba engleza.

Cele patru manuale si cursuri online din seria Innovative Learning Approaches for Global Thinking Minds isi propun sa raspunda nevoilor educationale ale acelor adulti care, dorind sa se integreze profesional intr-o comunitate de experti internationali, iau hotarirea de a se educa ei insisi. Manualele si cursurile ofera o noua perspectiva din punct de vedere metodologic, putind fi folosite in paralel cu materialele si sistemele educationale clasice.

Acest curs le este util tuturor celor implicati in managementul educational, inclusiv (dar nu numai) institutiilor educationale din sectorul de stat (scoli, universitati etc.), fundatiilor/ONG-urilor/organizatiilor non-profit din domeniul educatiei, dar si furnizorilor privati de educatie. Le poate fi, deopotriva, de folos atit scolilor primare, cit si institutiilor care se ocupa de educatia adultilor si de invatarea permanenta.


Cuprins:

Educational Management – An introduction • Organisational behaviour in educational institutions • Human Resource Management • Student and client services and management • Essential Financial Management • Programme and Project Management

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1231 sec