Elena Nitescu, Culegere teste rezolvate pentru clasa a II-a

Elena Nitescu, Culegere teste rezolvate pentru clasa a II-a
-10%
Anul publicării: 2015
Categoria: Altele
Preț: 51,98 lei
57,75 lei (-9,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Colectia de teste care ii vor ajuta pe copiii dvs. sa se familiarizeze cu modelul nou de evaluare

Testele sunt elaborate dupa modelul PISA (folosit de Ministerul invatamantului si recomandat de Uniunea Europeana) si sunt in conformitate cu programele de invatamant in vigoare

Dragi parinti, va atentionam in mod clar ca aceste teste nu vor fi vazute precum corvoade. Nu sunt lectii lungi, plictisitoare si chinuitoare, cum ne amintim noi, de pe vremuri. Sunt teste distractive, teste care pun logica la munca, sarcini care au ca punct de pornire texte literare, imagini si reprezentari schematice. In cateva cuvinte, discutam despre testele menite sa schimbe ce trebuia schimbat de mult timp in sistemul educational, uneori prea rigid si prea rece.

*format: caiet de lucru, 26x20


Nimic nu trebuie invatat pe de rost. Nici macar teoremele si regulile de care tinem cont in limba romana sau in matematica. Cum asa? Simplu! Le deducem in mod logic, insa nu toti copiii vor fi asa de privilegiati. De aceea va recomandam sa comandati chiar acum testele care va vor ajuta copiii sa faca un pas in fata!

IN PLUS, puteti verifica rezultatele si cunostintele copilului dvs. Testele sunt insotite si de rezolvari 100% corecte si complete, redactate de catre autorii testelor, specialisti cu vechime in cariera profesorala si in lucrul cu elevii din ciclul primar!
 
Autor:  Institutor Elena Nitescu
Anul aparitiei: 2015
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1735 sec