Enciclopedia despre Isus (Lois Rock)

Enciclopedia despre Isus (Lois Rock)
Autor:
Anul publicării: 2010
Categoria: Religie
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Isus este Cel pe care Il urmeaza crestinii, Cel a carui viata si invatatura sunt esenta credintei crestine.
Aceasta carte pentru copii ofera o introducere cuprinzatoare pentru fiecare aspect al vietii lui Isus: contextul istoric in care S-a nascut; relatarile nasterii Lui; slujba Lui ca invatator, predicator si tamaduitor; moartea pe cruce si istorisirile despre invierea Lui, care i-au insufletit pe ucenici sa duca in intreaga lume mesajul despre credinta, speranta si iubire.
Pe parcursul cartii sunt prezentate numeroase evenimente din viata lui Isus care au modelat credinta crestinilor si modul lor de viata si de inchinare.
Textul este usor de citit, iar perspectiva, competent realizata. O bogatie de ilustratii, harti, diagrame si fotografii alese cu mare grija fac ca oricine sa rasfoiasca aceasta carte cu mare placere.

Lois Rock este o autoare deosebit de respectata, detinand vaste cunostinte in domeniul biblic, la care se adauga numerosii ani de experienta scriitoriceasca pentru copii si tineri. Cartile ei au fost vandute in peste trei milioane de exemplare in intreaga lume, intre acestea aflandu-se My Very First Bible si The Lion Book of 1000 Prayers for Children.   

Nr. de pagini : 128
Anul aparitiei : 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0974 sec