Executia. Disciplina de a duce lucrurile la bun sfarsit

Executia. Disciplina de a duce lucrurile la bun sfarsit
-5%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Bussines
Preț: 46,55 lei
49,00 lei (-5%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Actualizata cu o noua introducere care trateaza prezenta criza  financiara si economica, Executia Disciplina de a duce lucrurile la bun sfarsit, una dintre  cele mai influente si de succes carti de afaceri a vremurilor noastre (cu peste doua milioane de exemplare vandute in toata lumea), este mai relevanta si mai utila  decat a fost vreodata.
Astazi, suntem martorii unei permanente‚resetari’  a mediului de afaceri global. Vechea normalitate a disparut si nu se va mai intoarce. Atunci cand‚Executia’ a fost publicata pentru prima data in 2002, ea a schimbat modul in care ne facem treaba la locul de munca, concentrandu-se pe importanta majora a‚disciplinei executiei’: abilitatea de a face saltul final catre succes astfel incat sa ducem lucrurile la bun sfarsit. Larry Bossidy si Ram Charan isi reseteaza mesajul care faciliteaza crearea de  abilitati pentru o lume in care vechile reguli au fost daramate, schimbarile radicale au devenit o rutina iar abilitatea de a executa este mai  importanta ca niciodata. In prezent si in viitorul previzibil:

    Cresterea va fi mai lenta. Dar compania care executa bine  va avea increderea, viteza si resursele sa se miste rapid pe masura ce apar noi oportunitati.
    Competitia va fi mai acerba, cu multe companii care vor cauta orice avantaj posibil in fiecare domeniu de la produse si tehnologii pana la locatie si management.
    Guvernele isi vor asuma roluri noi in economiile lor nationale, unele ca parteneri ai afacerilor, altele impunand restrictii. Companiile in care executia este mai buna vor fi mai atractive pentru organismele  guvernamentale ca si parteneri si furnizori si vor fi mai bine pregatite sa se adapteze noului val de reglementari.
    Gestionarea riscurilor va deveni cea mai mare prioritate a fiecarui lider.‚Executia’ va oferi un avantaj in detectarea noilor amenintari interne si externe si in stapanirea crizelor care asa cum a demonstrat recentul  paroxism global - nu pot fi niciodata prevazute.

‚Executia’ ilustreaza cum sa coordonezi oamenii, strategia si operatiunile, cele trei procese de baza ale fiecarei afaceri Conducerea acestor procese constituie cu adevarat‚jobul’ de a conduce o afacere, si nu formularea unei„viziuni" si delegarea indeplinirii muncii altora. Bossidy si Charan ne arata importanta de a fi pe deplin si cu pasiune implicati in organizatie si de ce dialogurile robuste despre oameni, strategie si operatiuni conduc la o afacere bazata pe  onestitate intelectuala si pe realism.
Cu istoria unor cazuri paradigmatice din lumea reala - incluzand exemple recente precum caile divergente asumate de catre Jamie Dimon la JPMorgan Chase si Charles Prince la Citigroup‚Executia’ furnizeaza o abordare realista si simpla a succesului in afaceri ce poate veni doar de la niste autori super experti si de perspicace precum Bossidy si Charan.


PRIMA CARTE DESPRE IMPORTANTA MAJORA A DISCIPLINEI  EXECUTIEI, ABILITATEA DE A FACE SALTUL FINAL CATRE SUCCES ASTFEL INCAT SA  DUCEM SARCINILE LA BUN SFARSIT... FIE CA SUNTETI LIDERUL UNEI INTREGI COMPANII SAU DOAR LA PRIMA DVS. POZITIE DE CONDUCERE


Anul aparitiei: 2011
Autori: Larry Bossidy si Ram Charan

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1173 sec