Fii genial! Networking - Steve D Souza

Fii genial! Networking - Steve D Souza
-10%
Anul publicării: 2013
Categoria: Bussines
Preț: 17,66 lei
19,62 lei (-9,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Au networkerii ceva special de stiu cum sa procedeze? Au mai multa intuitie decat tine? S-au nascut cu acest talent deosebit? Nu! Au invatat cum sa procedeze. Si tu poti.

Indiferent daca te afli in cautarea slujbei visate, daca iti pornesti propria afacere sau, pur si simplu, vrei sa cunosti oameni noi. Fii genial! Networking te va ajuta cu succes in toate aspectele vietii tale. Aplicand metodele prezentate aici, vei ajunge sa atingi un prag al practicii, cu naturalete si confort. Interactiunile vor fi cat se poate de firesti, iar tu vei fi devenit deja un creator genial de retele!

Steven D'Souza, coach si trainer experimentat, are un deosebit talent in a conecta oamenii pentru a-i sprijini in atingerea scopurilor lor. Autorul acestei lucrari geniale este totodata si autor al best-sellerului "Made in Britain”, carte sponsorizata pentru scolile din Marea Britanie cu scopul de a inspira modele pozitive.

A forma retele reprezinta arta construirii de relatii reciproce care ajuta indivizii si comunitatea ca intreg sa-si atinga scopurile.

De ce e important sa construiesti o retea?

• Este nu numai o unealta ajutatoare, ci si o resursa care te ajuta sa-ti atingi scopurile – sa obtii ceea ce-ti doresti.
• Iti poate imbunatati calitatea vietii atat tie, cat si celorlalti membri ai retelei.

Lucrarea risipeste miturile negative, folosite prea mult in presa:

Mitul 1:
"Pentru a crea o retea trebuie sa manipulezi oamenii”.

Mitul 2:
"Networkingul este pentru persoane sociabile, care-si petrec toate serile la receptii si la cocktailuri, iar weekendurile la conferinte lungi si plictisitoare.”

Mitul 3:
"Pentru a crea o retea trebuie sa investesti multa munca si mult timp.”

Mitul 4:
"Sunt un manager de top; nu mai am nevoie de retele. Am deja succes in cariera.”

Mitul 5:
"Sunt prea insignifiant ca sa pot forma o retea cu superiorii mei, iar de la subalterni nu am nimic de invatat. Practic nu exista nimeni potrivit cu care sa pot forma o retea.”

Mitul 6:
"Pot avea succes si lucrand de unul singur. Nu trebuie decat sa muncesc din greu.”

"Oare networking inseamna doar participarea la evenimente si conferinte, si petreceri, si dineuri, colectarea de carti de vizita si incercarea de a face o vanzare? Sau este ceva mult mai profund, care-ti ofera satisfactii mai mari? De ce abilitati ai nevoie pentru a crea retele? Exista un singur tip de retea sau mai multe?”

Sunt intrebari care, desigur, isi afla raspunsul in geniala carte a lui Steven D'Souza. Networkingul este instrumentul care curata drumul succesului tau de spinii aparuti, te va indruma prin sfaturi si tehnici ale celor mai mari creatori de retele, pentru a atinge profitabilitatea si eficienta.


Numar de pagini: 256
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1323 sec