Flori din desert. Pilde despre smerenie, ascultare, pocainta si iubire (Chrysostomos al Etnei Arhiepiscopul)

Flori din desert. Pilde despre smerenie, ascultare, pocainta si iubire (Chrysostomos al Etnei Arhiepiscopul)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2003
Categoria: Religie
Preț: 10,20 lei
12,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Flori din desert. Pilde despre smerenie, ascultare, pocainta si iubire. Alese si traduse din greaca de I.P.S. Arhiepiscopul Chrysostomos al Etnei

Traduse din engleza de Remus Rus

„Timp de aproape treizeci de ani, dupa ce am imbracat haina monahala destul de tarziu in viata si dupa ce traisem o viata normala in lume, ca sa folosesc un cuvant al Parintilor Desertului, am citit si tradus din limba greaca scrierile acestor osarduitori care au trait si inflorit in primele veacuri ale erei crestine pe taramul vietii filosofice si spirituale, scrieri care dainuiesc pana in ziua de acum aidoma unor flori in salbaticia demonilor inselaciunii si ai desertaciunii umane.” (Arhiepiscopul Chrysostomos al Etnei)

 
Nascut in 1943 in California, Arhiepiscopul Chrysostomos al Etnei a urmat studii de istorie, psihologie si teologie ortodoxa. A fost profesor si profesor invitat in numeroase universitati din America, Suedia, Romania etc. Episcop al regiunii Oreoi din 1986 si al Etnei din 1988, parintele Chrysostomos e arhiepiscop din 1995. A scris mai mult de 20 de volume si peste 50 de articole pe teme de teologie ortodoxa, istorie, psihologie. Este editorul si traducatorul Evergetinosului, celebrul compendiu de texte ale parintilor desertului.

Nr. de pagini : 128
Anul aparitiei : 2003

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1119 sec