Horia C. Matei, Enciclopedia statelor lumii - Editia a XIV-a, revizuita si actualizata la 2016

Horia C. Matei, Enciclopedia statelor lumii - Editia a XIV-a, revizuita si actualizata la 2016
-10%
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: Tratat
Preț: 68,04 lei
75,60 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Autorii Enciclopediei au tinut seama de ritmul accelerat al schimbarilor in vremea noastra in gradul de complexitate a problemelor, care impun statelor sa-si imbogateasca si sa-si improspateze cunostintele si competenta.

Noua ancheta a autorilor "Enciclopediei" confirma imaginea unor state valide, musculare, active, in timp ce asociatiile lor sunt vagi, neclare si greu de adus la un numitor comun. Cartea ne convinge de puterea mobilizatoare a statelor, de autoritatea lor bazata pe competenta si straduinta de a-si rezolva problemele, de a dezvolta noi solidaritati intre frontierele lor si, prin aceasta, increderea si sentimentul de apartenenta ale populatiei. Ceea ce nu exclude largirea retelelor de cooperare globala, bazate pe noile tehnologii, ale comunicarii, de pilda, ale medicinei si ale stiintei.
In ultimul an au aparut peste hotare lucrari in care se afirma ca statele sunt, ca si in trecut, factor de progres si dezvoltare a civilizatiei. Este reconfortant sa vezi ca Enciclopedia româneasca are parteneri peste hotare.
Acad. Mircea Malita, Cuvant-inainte la a XIV-a editieAutor: Horia C. Matei, Silviu Negut, Ion Nicolae
Anul aparitiei: 2016
Format: 17X24 cm
Nr. pagini: 800

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1586 sec