Incursiune in lumea subterana. Cui apartine planeta Terra?

Incursiune in lumea subterana. Cui apartine planeta Terra?
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Ezoteric
Preț: 29,75 lei
35,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Incursiune in lumea subterana. Cui apartine planeta Terra? In momentul in care opinia publica internationala incepuse sa fie interesata din ce in ce mai mult de sapaturile misterioase din Antarctica, au avut loc evenimentele teroriste de la 11 septembrie 2001 de la New York, abatand astfel atentia lumii.
Sa fi fost evenimentele de la 11 septembrie 2001 o diversiune pentru a ascunde incredibila descoperire americana din Antarctica? Totul ar fi posibil in aceasta nebuna, nebuna...
In timp ce lumea a inceput sa uite complet de aceast eveniment, o echipa de televiziune din California n-a uitat si a pornit in 2002 spre locul misterios din Antarctica.
Dar echipa de televiziune a disparut la fel de misterios. A fost descoperita o inregistrare video a acestei echipe, de catre fortele SEAL ale Marinei americane disclocate in zona.
In aceasta inrgistrare se confirma prezenta unui artefact urias, aflat sub gheata - o masinarie preistorica, posibil de origine extraterestra.
Tot atunci se va afla si despre Tunelul timpului, de deasupra Antarcticii
In acest volum veti afla lucruri incredibile despre Lumea subterana si Zone ciudate, stranii de pe Terra.
Cu acest prilej, veti constata ca ori nu ne cunoastem planeta, ori la scoala nu ne-au invatat mai nimic... - Muntii Bucegi, centru energetic al Terrei - Cum accesam universurile paralele - Suntem cobaii extraterestrilor - Cum si de cine ne este controlat creierul - Calatoria in timp - o realitate - Porti temporare in Munti Caraiman -Intraterestri printre noi -Cum presimt animalele cutremurele pe pamant - Cine stapaneste de fapt pamantul -Enigmele Civilizatiei SubteraneNumar pagini: 338
Anul aparitiei: 2011
Vezi și alte cărți: incursiune

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1224 sec