Îngeraşii noştri - ghidul esenţial pentru a-ţi transforma viaţa de familie şi pentru a te simţi mai bine alături de copiii tăi

Îngeraşii noştri - ghidul esenţial pentru a-ţi transforma viaţa de familie şi pentru a te simţi mai bine alături de copiii tăi
-28%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 208
Format: 13x20cm
Categoria: Familie
Preț: 14,40 lei
20,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Îngeraşii noştri - Tanya Byron, Sacha Baveystock.

Cu siguranţă mulţi părinţi au simţit la un moment dat, că nu mai pot face faţă problemelor cu care se confruntă în relaţia cu copiii lor. Au acuzat copilul ori s-au acuzat pe ei înşişi. S-au simţit nesiguri, lipsiţi de încredere, frustraţi de neputinţa de a îmbunăţi comportamentul odeslelor lor.
Pentru a le veni în ajutor, medicul Tanya Byron şi producătorul BBC Sacha Baveystock au realizat un serial de televiziune - Little Angels - în cadrul căruia mai multe familii au avut curajul şi onestitatea de a se lăsa filmate în căminul lor, pentru o perioadă de cel puţin doua săptămâni, în dorinţa de a identifica adevărata problemă a copiilor lor.
Cartea dezvoltă concluziile desprinse din acest program cu privire la
diferite situaţii ce pot deveni conflictuale - certuri, sfidare, probleme cu
somnul, copii neascultători, probleme cu mâncarea, comportamentul la
oliţă, probleme emoţionale. Prin exemple şi sfaturi, ea este un sprijin
pentru părinţi, îndrumându-i cum să transforme un copil problemă într-un "îngeraş".
Pentru că toţi ne naştem, creştem. ne îndragostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm.
Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1163 sec