Istorie manual pentru clasa a IV-a, Sorin Oane

Istorie manual pentru clasa a IV-a, Sorin Oane
-15%
Autor:
Anul publicării: 2006
Pagini: 112
Preț: 11,90 lei
14,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Manualul de istorie pentru clasa a IV-a este primul text istoric coerent si sistematizat din viata unui elev. Asadar, autorii au avut in vedere o naratiune istorica plina de sens, atractiva si bine documentata, insa elaborata in perfecta conformitate cu rigorile didacticii moderne.

Manualul este structurat în 6 capitole, iar capitolele cuprind fiecare lectiile de baza, dosare tematice si pagini special destinate evaluarii si autoevaluarii. Fiecare capitol este precedat de o pagina speciala prin care cititorul-elev (pasiunea pentru istorie se dezvolta prin lectura) face cunostinta cu tematica intregului capitol.

Lectiile propriu-zise sunt organizate pe doua pagini, pagina din stanga fiind rezervata evaluarii si analizei documentelor istorice scrise sau iconografice.

Informatiile suplimentare asupra unor continuturi dezbãtute in capitol se regasesc in dosarele tematice.
Activitati didactice semnalate iconografic: Activitate de grup, Lucrul cu marturia istorica, Aplicatie practica, Portofoliu, Observarea imaginii, Punctul tau de vedere, Stiati ca...
Paginile de istorie distractiva pun la incercare, intr-un mod agreabil si amuzant, perspicacitatea elevilor. Ele demonstreaza potentialul educativ al unei abordãri ludice, chiar si atunci cand obiectul abordat este trecutul istoric.


Nr. pagini: 112

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0988 sec