Joel Pralong, Cum sa-ti invingi teama si sa indraznesti sa speri - Trezeste vulturul din tine

Joel Pralong, Cum sa-ti invingi teama si sa indraznesti sa speri - Trezeste vulturul din tine
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Altele
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Joel Pralong propune, intr-o maniera simpla, un drum de credinta realist si spiritual pentru a ne invinge temerile care ne paralizeaza si ne deprima. Portretele simpatice si lipsite de complexe il pot conduce pe cititor catre intelegerea unor chestiuni utile. O analiza a obstacolelor care ne impiedica sa ne abandonam in mainile Duhului Sfant este deosebit de clarificatoare.

Tema principala a lucrarii este indemnul de a ne invinge temerile si de a deschide intrutotul aripile asemenea Terezei celei Mici, care a folosit ea insasi aceasta imagine a vulturului. Mica pasare timida care salasluieste in noi este chemata sa traiasca aceasta transformare interioara pentru a deveni ceea ce este cu adevarat. Autorul propune si marturia proprie, ceea ce confera mai multa autenticitate acestei lucrari. Este vorba despre o pedagogie de viata spirituala care propune linii clare si sintetice pentru intruparea credintei, iubirii si increderii in viata noastra de zi cu zi.

Joel Pralong, preot in dieceza Sion, in Elvetia, a fost hirotonit preot in 1984. Este interesat de caile spirituale care ajuta persoana umana sa evoluaze si sa devina pe deplin ea insasi, cu slabiciunile, lipsurile si defectele ei.

Nr. de pagini: 144
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1218 sec