Justitie divina - Carte de buzunar
21,59 lei
26,99 lei (-20,01%)

Justitie divina - Carte de buzunar

Justitie divina - Carte de buzunar
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Proza Diversa
Preț: 21,59 lei
26,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Roma, 13 iulie 1881. Bezna noptii e alungata de tortele care il insotesc pe defunctul Pius al IX-lea de la Vatican la biserica din San Lorenzo in Lucina. Dar asupra cortegiului funerar se napusteste o banda de fanatici anticlericali. Vor sa arunce sicriul papei in Tibru. Participantii la acest atac, in amintirea faptei, se autodecoreaza cu o medalie inscriptionata: "Immortale odium et numquam sanabile vulnus".

Dupa multi ani, cineva incepe sa-i omoare unul cate unul. Don Gaetano Alicante, fost politist si preot sui generis, incepe ancheta. Ii sta alaturi finul sau, don Nicola, gingas si vesnic consumat de propriile ganduri. Condusi pe o pista neasteptata in timpul unui ritual de exorcizare la care asista, cei doi isi dau seama imediat ca au de-a face cu un dusman greu de prins, puternic, mefistofelic.

Si un comisar de politie, mason si sceptic, investigheaza crimele. Mai exista si o societate secreta care se reuneste intr-un loc misterios in apropiere de Napoli. Se desfasoara un plan infernal care trebuie oprit neaparat. Inainte sa fie prea tarziu. Amplasat intr-o epoca tulburata de idealuri violente, delicte crude si pasiuni niciodata domolite, "Justitie divina" porneste de la un fapt istoric pentru a cerceta aspectele cele mai ascunse ale sufletului uman si dimensiunea obscura a puterii.

Numar pagini: 416
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1339 sec