Leac pentru Pamant. Cum sa transformam toxinele personale si de mediu

Leac pentru Pamant. Cum sa transformam toxinele personale si de mediu
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Ezoteric
Preț: 23,80 lei
28,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Leac pentru Pamant de Sandra Ingerman. Riurile mi-au amintit dintotdeauna de magia vietii. Iubirea mea pentru riuri m-a dus cu gandul la intrebarea daca nu cumva e reversibila poluarea riurilor, iar aceasta m-a condus spre un interes la un nivel mai larg pentru a reversa intreaga poluare a mediului.
In 1978 am absolvit cu o diploma in Biologie, specializarea Biologie Marina, la Universitatea de Stat din San Francisco. Curiozitatea mea fata de idea de a reversa poluarea riurilor m-a facut sa aplic pentru un Master in Biologie. Propunerea tezei mele de masterat urma sa fie pe tema reversarii poluarii. Scoala la care m-am inscris era interesata de aceasta propunere, si se parea ca ma pregateam sa merg pe calea stiintifica de explorare a acestei probleme.
In acel moment am avut o intelegere a faptului ca de fapt nu doream sa raman in campul stiintei. Pana la urma m-am inscris la Institutul de Studii Asiatice din California ( care acum se numeste Institutul Californian de Studii Integrale ), unde am inceput sa lucrez pentru a imi lua un masterat in consiliere psihologica.
In timpul pe care l-am petrecut acolo, am participat la un workshop de calatorie shamanica. Shamanismul este prima practica spirituala a omenirii, ce dateaza de cel putin 40 000 de ani. Unii antropologi cred ca e mai veche de 100 000 de ani. Metoda care sta la inima shamanismului este calatoria shamanica. Calatoria shamanica este o modalitate de accesare a informatiilor spirituale prin intrarea in realitatea non-ordinara si prin interactiunea cu spirite ajutatoare pline de compasiune, pentru revelarea directa a raspunsurilor la intrebari si pentru primirea de ajutor vindecator.
Am inceput sa practic shamanismul in 1980, si practica mea proprie m-a adus sa explorez cu spiritele fatetele problemei acesteia, a reversarii poluarii mediului. Unul dintre cele mai importante mesaje pe care le-am primit in cei peste douazeci de ani de calatorii shamanice de explorare a acestei probleme, este ca Ceea ce devenim schimba lumea, nu ceea ce facem. Armonia interioara va crea armonie exterioara. Astfel, adevarata lucrare este aceea de a invata cum sa ne schimbam gandurile, atitudinile, si sistemele de credinte. de fapt, trebuie sa lucram cu“ alchimia sufletului“ pentru a reusi cu adevarat sa ne schimbam mediul intern, intrucat starea noastra interioara este reflectata de lumea exterioara inapoi catre noi. Definitia literala a alchimiei este“ a lucra in interiorul si prin intunecimea densa dinauntru“(“working within and through the dense darkness inside”). Aceasta e o lucrare mare, care implica sa ne angajam in practici spirituale pe care sa le efectuam atat zilnic cat si de-a lungul fiecarei zile.
Povestirile din Biblie, din Kaballa si din diverse lucrari Taoiste, Hinduse, yoghine, alchimice, Egiptene si shamanice ne arata ca miracolele erau candva intamplari la ordinea zilei. Am cercetat diferite traditii spirituale pentru a gasi indiciile despre cum se faceau miracolele de catre culturile antice, de catre mistici si sfinti. Si, pe masura ce citeam despre miracole, o formula care parea a fi prezenta peste tot a inceput sa mi se contureze. Aceasta formula care mi-a aparut e o holograma. Elementele sale nu pot fi luate separat, dar combinate impreuna cu celelalte, creeaza transmutare. Definitia pe care o folosesc aici a transmutarii este abilitatea de a schimba natura unei substante. Lucrarea care aduce o schimbare in mediu este aceea de a transmuta substantele toxice in substante neutre.
Formula la care am ajuns este:
intentie + uniune + iubire + focalizare + concentrare + armonie + imaginatie = transmutare
Pentru ca orice miracol sa se intample trebuie sa ne mentinem o intentie puternica a ceea ce dorim sa vedem ca se intampla. Intentia creeaza actiunea. Aceasta necesita concentrare. Stim ca o cheie a succesului practicilor spirituale este capacitatea de concentrare. Trebuie deasemeni sa fim capabili sa ne focalizam asupra scopurilor noastre pe termen scurt sau pe termen lung.
Toate miracolele necesita uniunea cu o forta divina. In biblie, cand Iisus spune sa se vindece in numele sau, traducerea fidela din aramaica a acestei expresii este sa-l cunosti pe Dumnezeu si sa vindeci asa cum Dumnezeu o face. Aceasta inseamna ca a fi in uniune cu forta creatoare a vietii este esential pentru ca adevarata vindecare sa aiba loc. Sai Baba, un guru din India, este faimos pentru miracolele si vindecarile pe care le face. El spune:“Singura diferenta intre mine si voi este ca eu stiu cine sunt, iar voi nu stiti cine sunteti“ ( adica, faptul ca este divin ). Acestea sunt doar doua exemple despre ce spun diferiti mistici despre uniune.
Iubirea este un ingredient esential al tuturor miracolelor, intrucat doar iubirea vindeca. Acolo unde exista o inima deschisa, exista si energia de a aduce prin ea o alta energie, fermecata si miraculoasa. Iubirea e marea transformatoare.
Deja am mentionat armonia, intrucat asa cum e cunoscut din practica alchimiei, armonia interioara creeaza armonie in exterior. Dizarmonia creeaza boala ; armonia creeaza frumusete si sanatate.
Imaginatia e o alta cheie pentru a putea face ca miracolul transmutarii sa aiba loc, intrucat trebuie sa ne putem imagina un mediu care e pur si curat si care sustine tot ceea ce e viu. Astrologa americana Caroline Casey spune:“ imaginatia monteaza sinele pe care vine trenul realitatii“. Cu imaginatia noastra, avem abilitatea de a ne sculpta lumea.
Pentru a adauga la aceasta formula mai sunt mai multe principii de care trebuie sa ne amintim. Pe masura ce ne schimbam perceptia, ne schimbam realitatea. Pentru a ne schimba perceptia ca sa creem realitatea unui mediu curat, trebuie sa fim capabili sa vedem frumusetea in toate lucrurile. Pentru a vedea frumusetea din toate lucrurile trebuie sa traim intr-o stare de apreciere si de gratitudine.
Sunt doua etape ale lucrarii. Una din etapele lucrarii este sa invatam cum sa recunoastem faptul ca suntem mai mult decat un trup, decat gandurile noastre si decat experientele prin care am trecut. Suntem lumina spirituala si suntem divini, in orice moment.
Nu suntem separati, ci mai degraba conectati la o sursa si la o retea a vietii. Imaginati-va o mana din care un deget cade pe podea si incepe a se gandi ca poate avea o viata independenta, fara a fi conectat la restul trupului. Umanitatea se comporta precum niste degete separate care au uitat de legatura lor cu sursa originara a vietii.
In starile noastre egoice ne percepem propria persoana a fi separata de ceilalti si de restul vietii. Circumstantele vietii si relatiile noastre cu ceilalti declanseaza ganduri si sentimente negative. E deasemeni important sa constientizam ca exista energie in spatele gandurilor si sentimentelor noastre, energie pe care uneori o trimitem altora si mediului. In culturile shamanice se intelege ca exista o diferenta intre a exprima furia si a trimite furia.
E sanatos sa avem emotii si ganduri diversificate. Lucrarea pe care o avem de invatat este cum sa transmutam sau sa transformam energia din spatele gandurilor si emotiilor noastre in iubire si in lumina. Astfel, putem sa simtim pana in adancuri sentimentele noastre, dar nu facem nici un rau nimanui prin aceasta.
Trebuie sa constientizam din nou ceea ce toate culturile antice stiau, si anume ca toate cuvintele sunt vibratie. Si ca atunci cand vorbim cu voce tare, trimitem o vibratie in univers, iar aceasta vibratie se va manifesta inapoi catre noi si catre altii.
Poate ca va amintiti ca in copilarie, spuneati fraza“abracadabra”.
De fapt, aceasta e o fraza din limba aramaica,“abraq ad habra”, si se traduce literalmente:“ Voi creea pe masura ce vorbesc“ (“I will create as I speak”).
In noua mea carte“ Cum sa vindecam gandurile otravitoare“, va invat cum sa lucrati transmutand starile negative de constiinta si cum sa lucrati cu puterea cuvintelor.
A doua etapa a lucrarii este aceea de a ne aduna la un loc in comunitate, pentru a lucra impreuna facand ceremonii pentru a reversa poluarea pe care am creat-o.
Cartea mea“ Medicine for the Earth: How to Transform Personal and Environmental Toxins“ (“Leac pentru Pamant: Cum sa transformam toxinele personale si pe cele de mediu”) trateaza detaliat materialul de mai sus. Dupa ce am scris cartea, am inceput cateva experimente stiintifice pentru a verifica daca practicile despre care am scris transmuteaza cu adevarat toxinele. Pentru aceasta am lucrat cu apa deionizata ( apa pura, fara nici un fel de minerale in ea ) poluata intentionat, cu hidroxid de amoniu, un poluant periculos si frecvent gasit in mediul nostru. Intrucat hidroxidul de amoniu este o baza puternica, este usor a-i fi evidentiata prezenta, folosind benzile indicatoare ale pH–ului. La acest punct, am lucrat cu multe grupuri de studenti. Cu fiecare grup, am lucrat folosind principiile descrise mai sus, iar apa si-a schimbat pH-ul cu 1-3 puncte in directia celui normal ( neutru ). Pregatirea noastra a durat cateva zile, dar de indata ce am inceput lucrarea ceremoniei, ne-a luat doar 15-20 de minute pentru a schimba apa. Dintr-un punct de vedere stiintific, asa ceva este privit a fi imposibil.
Dupa aceste experimente initiale, am inceput sa folosesc o camera foto de fotografiere in descarcare gazoasa, o metoda bazata pe efectul Kirlian. Acum putem fotografia schimbarile energiei substantelor din interiorul cercului nostru. Pe langa apa, am pus in cerc o piersica, o bucata de noroi de pe un drum si cativa biscuiti cu branza cheddar. Pentru a vedea cateva dintre fotografiile facute, intrati pe website-ul www. medicinefortheearth. com si dati click pe results.
E important de tinut minte ca in ceremoniile noastre, noi nu am incercat sa manipulam mediul. Noi nu ne-am concentrat pe substantele aflate pe altarul din cercul nostru. Noi ne-am schimbat pe noi insine, avand intelegerea faptului ca lumea exterioara va reflecta inapoi spre noi schimbarile pe care le-am facut in interiorul nostru. Acest mod de a percepe merge departe inapoi pana la principiul esoteric“ Precum sus, la fel si jos ; precum inauntru, la fel si in afara“.
Alchimistii de fapt nu transformau plumbul in aur. Practica alchimiei avea ca obiect schimbarea constiintei-precum-plumbul in constiinta-precum-lumina-de- aur. Pe masura ce incepem sa ne schimbam constiinta si incepem sa fim in legatura cu lumina din interiorul nostru, noi putem sa generam schimbari mari in lumea noastra exterioara. Ceea ce devenim schimba lumea, nu ceea ce facem.
Tot ce e viu e facut din lumina. Cu totii suntem lumina. Totul e lumina. Amintindu-ne de aceasta, putem sa transmutam totul din mediul nostru exterior si tot ceea ce aducem la noi insine, in lumina pura a vindecarii.
Toate traditiile spirituale ii invata pe oameni ca totul se manifesta la nivel spiritual inainte de a se manifesta la nivel fizic. Locul in care avem acum puterea de a crea schimbare pe planeta noastra este acela al incorporarii practicilor spirituale in vietile noastre.Anul aparitie: 2010
Nr. pagini: 302

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3901 sec