Literatura romana. Caietul elevului pentru clasa a VII-a - Cristina Popa

Literatura romana. Caietul elevului pentru clasa a VII-a - Cristina Popa
-30%
Anul publicării: 2014
Categoria: Altele
Preț: 12,25 lei
17,50 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

LITERATURA ROMANA. CAIETUL ELEVULUI PENTRU CLASA A VIII-A
• Analize literare si stilistice

• Compuneri descriptive si narative

Scoala are menirea de a pregati omul pentru o realitate imprevizibila, de aceea unul dintre obiectivele cel mai greu de atins in demersul didactic este acela de a-i dezvolta copilului acele abilitati care sa-l ajute in viitor sa-si selecteze singur cunostintele de care are nevoie, de a-i forma astfel o personalitate autonoma.

Lucrarea de fata este conceputa pentru a-i sprijini pe elevii din ciclul gimnazial in incercarea lor de a patrunde tainele textului literar. In acest scop, autoarea, profesoara cu o indelungata experienta pedagogica, propune un suport extrem de util, conceput sub forma unui caiet de lucru. Atributul incontestabil al acestuia este accesibilitatea, datorita structurii si varietatii exercitiilor astfel formulate incat sa necesite raspunsuri adecvate, dar bazate pe creativitate si originalitate.

Un plus de valoare al acestui caiet il confera multitudinea textelor-premisa si datele despre autorii acestora care au menirea de a forma gustul pentru lectura si a imbogati bagajul de cunostinte al celor care il vor utiliza.Numar pagini: 112
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1507 sec