Locul Secret - Conceptul meu despre Divinitate

Locul Secret - Conceptul meu despre Divinitate
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Altele
Preț: 20,32 lei
23,90 lei (-14,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Conceptul meu despre divinitate:

Te rog, pentru binele tau, citeste aceasta carte scurta, cu mintea deschisa. Ia in considerare posibilitatea ca unele dintre aceste idei sa fie corecte. Ca intotdeauna, esti liber sa accepti sau sa refuzi – sau sa pui unele idei pe care nu esti pregatit sa le accepti inca pe "un raft mental", astfel incat sa le poti recapitula mai tarziu, dupa ce ai mai multe dovezi.
   Aceasta este o carte care pune si ofera raspunsuri la multe intrebari:
   De ce credem ceea ce credem?
   De unde vin sistemele tale de credinte?
   S-ar putea ca unele dintre credintele tale sa se bazeze pe informatii incorecte?
   S-ar putea ca suferinta noastra de azi sa fie cauzata de credintele noastre incorecte?
   Acum ofer tot ce am invatat si am dovedit prin rezultate tangibile, demonstrate, astfel incat si tu sa poti infaptui "salvarea" si sa poti trai o viata mai fericita, mai sanatoasa, mai plina de succese, viata care este pe drept a ta de la nastere.
Dumnezeu sa va binecuvanteze in cautarea adevarului si a realitatii, tot asa cum m-a binecuvantat si pe mine. Si va rog sa va simtiti liberi sa va impartasiti gandurile si sentimentele cu mine. Sunt deschis ideilor noi, deoarece asa trebuie sa fim daca vrem sa ducem la bun sfarsit sarcina de a transforma planeta noastra intrun paradis.

Locul secret:

Acest mic volum nu este numai pentru a fi citit, ci trebuie recitit si studiat. De fiecare data cand il citesti, tot mai mult din filozofia si psihologia despre propriul control al mintii va deveni vizibila iar, si speram, va fi integrata in viata ta. Asa cum evidentiaza si Dr. McKenzie, fraza noastra "Din ce in ce mai bine" este o filozofie functionala.


Fragmente:

Conceptul meu despre divinitate

CONCEPTUL MEU DESPRE DIVINITATE

Cand ti se pune intrebarea: "Crezi in Dumnezeu?", ce raspuns dai?
Sa presupunem ca raspunzi "Nu", atunci ti se va pune
urmatoarea intrebare: "De ce nu?". Atunci ai putea raspunde:
"Pentru ca..." si ai avea o serie de motive ca:
   - Daca Dumnezeu exista, de ce permite sa se intample atatea lucruri rele, lucruri care cauzeaza atata suferinta?
   - Daca Dumnezeu este intr-adevar atat de puternic dupa cum se crede, de ce i-a permis ingerului cel rau numit diavol sa scape pentru a-l provoca pe El si creatia Lui?
Sa presupunem ca raspunzi "Da, cred in Dumnezeu" si apoi esti intrebat de ce crezi. Tu ai putea mentiona:
   - Precizia matematica a Universului si a tuturor lucrurilor din cadrul lui.
   - Sau ai putea mentiona ceva legat de semintele care se transforma in copaci si flori frumoase.
   - Ai putea mentiona si balanta dintre oxigen si hidrogen din aerul pe care il respiram pentru a ramane in viata.
   - Ai putea mentiona miracolul soarelui care arde o eternitate.
   - Mentionezi faptul ca planeta noastra se roteste si se misca cu o viteza incredibila, totusi apa marilor nu cade in spatiu.
Acum, noi, cei ce credem in Dumnezeu, la ce ne referim cu adevarat?
Ne referim la o entitate atotputernica, atotstiutoare care face totul direct sau indirect?
Unii cred ca Dumnezeu este duhul sfant care se uita direct la noi si in noi tot timpul.
Altii spun nu, suntem prea multi pe aceasta planeta la momentul acestei scrieri, cateva miliarde care exista in aceasta dimensiune.
Dar multe alte civilizatii care ar putea exista pe alte planete din Sistemul Solar, in aceasta dimensiune, cat si in alte dimensiuni pe care simturile noastre biologice nu le pot detecta?
Luam in considerare aceasta posibilitate, stiind ca exista milioane de sisteme solare in asa-numita galaxie-copil a noastra, spun copil pentru ca este considerata a fi cea mai mica galaxie cunoscuta din Univers.
Ti-ai putea imagina ce se afla in milioanele de galaxii despre care se stie ca exista? Miliardele de civilizatii care ar putea si pot exista, deci nu are sens ideea ca Duhul Sfant, "Dumnezeu", se uita direct la fiecare dintre noi toti, in fiecare secunda a zilei.
Am inceput prin a spune ca exista credinta ca Dumnezeu este o inteligenta atotputernica si atotstiutoare. Prin puternic, intelegem ca Dumnezeu poate face orice si totul. Prin inteligent, ne referim la cel mai inalt nivel dintre toate nivelele de inteligenta.
Cei care cred ca diavolul exista si creeaza probleme lui Dumnezeu spun, de fapt, ca Dumnezeu nu este atotputernic. Cei care cred in iad accepta ideea ca Dumnezeu isi distruge propria creatie. Cei care cred in rai si in ideea ca cei care merg acolo au parte de o odihna vesnica, eterna, de fapt ii atribuie lui Dumnezeu o inteligenta mai scazuta prin crearea unui astfel de sistem, unde miliarde si miliarde se vor odihni pentru totdeauna, fara sa faca nimic timp de o eternitate, atunci cand noi stim ca totul este legat de creatie, pe care o intelegem ca fiind constructiva... ceea ce inseamna si imbunatatirea conditiilor peste tot si in orice.
Raiul nu este un loc etern unde nu faci nimic pe vesnicie.
Ni se spune ca singura diferenta dintre un mod de gandire sau altul sta in credinta, ca orice crezi, asa va fi. Altii cred ca cel mai inalt nivel al credintei este acela de a considera adevarat orice crezi- sa te bazezi pe credinta.


Pentru a verifica conceptul ierarhiei universale a inteligentei si a faptului ca, oricine guverneaza asupra noastra, atat pe plan fizic cat si spiritual, cel pe care il numim parinte sau Dumnezeu, un alt discipol al Lui Iisus mentioneaza ca ultimele cuvinte ale lui lisus au fost: "Tata, imi las spiritul in mainile Tale". Din nou, aceste cuvinte indica faptul ca exista cineva mai sus decat lisus in ierarhia inteligentei universale divine.
Cand religiile, bisericile si preotii mentioneaza cuvantul Dumnezeu, la cine se refera si ce vor sa spuna? inseamna o inteligenta chiar deasupra celui care mentioneaza numele lui Dumnezeu? La ce nivel opereaza aceasta persoana care mentioneaza numele lui Dumnezeu?
Nivelul la care a ajuns o persoana in ierarhia Inteligentei Superioare depinde de lucrurile pe care le-a realizat sau le realizeaza. Au inteles ei de ce sunt pe aceasta planeta? Am inteles noi ca suntem trimisi pe aceasta planeta pentru o perioada scurta de timp pentru a-L ajuta pe Dumnezeu (nivelul de inteligenta din ierarhia inteligentei universale a lui Dumnezeu insarcinat sa aiba grija de planeta)?
Noi suntem aici doar pentru o perioada scurta de timp. intr-o perioada mai scurta de o suta de ani toti care suntem acum aici vom fi plecat si oameni noi ne vor fi luat locul, chiar daca ne place sau nu. Am sentimentul ca, dupa aceasta experienta, cineva mai sus decat noi, care este responsabil de noi, va decide daca vom fi trimisi pe un nivel superior pe scala inteligentei universale (Dumnezeu).
Unii numesc "iad" trimiterea pe un nivel inferior. Altii numesc "rai" trimiterea pe un nivel superior. Nivelul la care vom merge depinde de ceea ce meritam. Ceea ce meritam va fi determinat de cat este de evoluat nivelul nostru de intelegere in legatura cu ierarhia inteligentei universale (al lui Dumnezeu).
in acest moment, conditiile de pe aceasta planeta se inrautatesc din cauza ignorantei noastre in legatura cu ierarhia inteligentei universale pe care o numim in mod obsnuit Dumnezeu. Din cauza acestei ignorante, directionam gresit conditiile de pe aceasta planeta. Nu vom putea corecta aceasta problema pana cand nu vom intelege si vom schimba conceptul de Divinitate pentru a fi acordati la lungimea de unda corecta si vom intelege ce sunt intr-adevar si realmente adevarul si realitatea.
Ai putea sa ma intrebi, in acest moment, de unde am toate aceste informatii. iti raspund ca le-am primit din dimensiunea spirituala, adica invizibila, non-fizica, mentala a mintii noastre, unde constiinta, care functioneaza din perspectiva emisferei drepte a creierului, conduce acea dimensiune. Acest raspuns va trebui sa fie de ajuns pentru moment.
Cred, cu sinceritate, ca lisus, operand de pe un nivel foarte inalt de pe aceasta scala a ierarhiei inteligentei universale a lui Dumnezeu, a fost trimis pe planeta Pamant de catre o inteligenta si mai inalta decat a Lui (Tatal Sau, Dumnezeul Sau) ca sa rezolve probleme si sa gaseasca cauza dezvoltarii gresite a umanitatii, corectand aceasta problema, astfel incat umanitatea sa mearga in directia corecta si sa transforme aceasta planeta intr-un paradis.
Nu stiu despre altcineva, in afara de lisus, care sa fi fost trimis sa corecteze aceasta problema a dezvoltarii umane. Au venit altii inainte, trimisi sa ghideze umanitatea in directia corecta, si nu au reusit. Ei au dat gres pentru ca oamenii nu au fost capabili sa inteleaga ce incercau sa faca acesti conducatori religiosi. Oamenii, utilizand doar emisfera cerebrala stanga, par sa inteleaga mesajul atunci cand il aud de la preoti, dar aceasta intelegere nu dureaza. Este foarte superficiala si efectul se pierde curand, oamenii intorcandu-se la vechiul stil de viata, care merge intr-o directie gresita. Acest lucru s-a intamplat intotdeauna dupa ce conducatorii religiosi au parasit planeta.
Cred ca Iisus, situandu-se la un nivel mai inalt in aceasta ierarhie a inteligentei pe care noi o numim Dumnezeu, a fost trimis pe Pamant de catre superiorul Sau, pe care Iisus L-a numit Tata sau Dumnezeu, cu scopul de a corecta problema pe care cei care au venit inaintea Sa nu au reusit sa o corecteze. Este evident faptul ca lisus, fiind clarvazator (o persoana care foloseste ambele emisfere cerebrale pentru a gandi), a inteles de ce ne indreptam in directia gresita. Se pare ca si-a dat seama ca majoritatea...


Locul Secret

Acest argument nu este pentru a respinge hipnoza nici pentru a nega importanta sa cand este folosita corect pentru scopuri clinice sau de tratament. Totusi, cred ca hipnoza contravine unei caracteristici importante, aceea a autocontrolului, si este mult mai putin efectiva si o unealta mai putin puternica in programarea subconstientului, ca o metoda productiva, creativa.
SOMNUL: Multi dintre noi nu considera importante ramificatiile psihologice si fiziologice ale starii pe care o numim somn, pana cand descoperim ca nu putem dormi. Atunci cand nu suntem capabili sa dormim, somnul in sine devine o stare importanta care trebuie obtinuta cu aproape orice cost, inclusiv folosirea medicamentelor. O discutie despre insomnie este departe de scopul acestui subiect; totusi, este suficient de zis ca insomnia nu este lipsa de somn in sine, ci este frica sau grija lipsei de somn. Astfel, insomnia este de fapt o grija anormala asupra aceea ce ar fi putut fi un fenomen relativ natural, slabiciunea.
Insomnia nu este la fel de usor de vindecat ca si de prevenit. Realizeaza ca practic nimic nu te va tine treaz cand mintea si corpul tau sunt destul de private de somn. Trebuie doar sa presupui ca daca nu poti dormi, nu trebuie sa dormi in acest moment. Astfel, daca descoperi ca nu poti dormi, si nu doresti sa mergi printr-un proces de a te reprograma sa adormi, ai putea afla ca acest timp in care esti treaz este foarte util pentru a termina unele lucruri care sunt nerezolvate, de exemplu cititul, echilibrarea listei de facut, sau facand ceva ce nu va deranja restul casei.
Majoritatea dintre noi nu sunt complet constienti ca somnul ocupa aproximativ o treime din viata noastra pe Pamant. Pentru ca somnul este una dintre portile naturale sau cai spre mintea subconstienta, calitatea tiparelor noastre de somn determina intr-un grad mare celelalte doua treimi ale vietii noastre pe Pamant si care au loc in taramul constientului. Somnul este aparent o astfel de conditie naturala, pe care multi dintre noi nu au fost cu adevarat constienti, de natura acestei stari nici de beneficiile incantatoare pe care somnul adecvat ni-l poate da. De fapt, ne conditionam deseori copiii spre el ca si cum ar fi o perioada binevenita de relaxare pentru parinti sau ca o forma de pedeapsa. Nimeni nu iti instruieste copiii cu privire la importanta unei atitudini corecte, a unei pregatiri corecte sau beneficiile care pot fi derivate din somnul programat corect.
Dintr-un punct de vedere psihofiziologic, somnul este o stare care implica o incetinire generala a proceselor fiziologice si psihologice ale organismului. Fiziologic, corpul raspunde inceputului somnului printr-un proces de incetinire generala a metabolismului. Astfel, bataile inimii, respiratia, procesele intestinale si asa mai departe sunt in general incetinite semnificativ. Neurologic, creierul isi incetineste si el activitatea iar undele beta incep sa scada odata cu debutul somnului, in timp ce activitatea alfa creste si prezinta in final o forma de unda caracteristica sau un tipar (prin faptul ca se intinde) care apoi se schimba la nivele mai reduse implicand inceputul activitatii teta urmata de undele adanci, incete numite delta (somnul adanc). Cum este bine cunoscut, aceste tipare alterneaza intr-o ciclicitate specifica pentru fiecare individ, in fiecare noapte de somn.
Somnul psihodinamic este o conditie unde mintea constienta este mai putin ocupata cu simtirea si cu raspunsul la un mediu extern si se intoarce spre interior astfel devenind mai constienta de, si actionand in relatie cu, mintea subconstienta. Cu constienta data din drum, mintea subconstienta are permisiunea sa se raporteze la mintea universala. Un psalm biblic ne arata ca "Dumnezeu da adevarul celor indragiti, in somn." Iov a scris: "Dumnezeu a vorbit odata, de doua ori, dar omul nu a perceput, intr-un vis, intr-o viziune a noptii, cand somnul adanc cadea asupra oamenilor, adormitilor din pat; apoi El deschidea urechile oamenilor si sigila instructiunile lor." Prin somn, omul intra printr-o poarta pentru a avea impresii mentale in subconstient. El este capabil si sa primeasca informatia disponibila deoarece in aceste stari de control mental modificat, constientul si subconstientul sunt alaturate creativ. Rar se intalneste o persoana care sa nu fi avut experienta de a fi nedumerita de o problema, si culcandu-se cu acea problema in minte, apoi trezindu-se dimineata cu sentimentul ca intr-un anume fel problema a fost rezolvata, iar mai tarziu in acea zi avand solutia problemei, aparandu-i in mintea sa constienta.
Se spune: "Ca si in ceruri, asa si pe Pamant." Orice ai in constienta cand te culci este manifestat sau exprimat in cele doua...


experimentezi persoana asa cum o doresti sa fie. Vezi persoana in cursul unei schimbari pozitive, fiind fericita, iubitoare, prospera, etc. Nu iti pierde timpul programand ca cineva sa fie liber de nefericire, singuratate sau alcool - ti-a fost data puterea lucrului pe care il vrei schimbat! Doar programele pozitive vor avea efect si vor produce o schimbare pozitiva.
NEGATIVITATE: Alta metoda efectiva de a ajuta pe cineva prin folosirea controlului mental este aceea de a te elibera constient de toate aspectele negative ale grijilor si a trimite si proiecta cat mai multa energie mentala, pentru binele acelei persoane. Cu o suficienta energie mentala pozitiva, acea persoana ar putea fi capabila sa lucreze la o solutie mai potrivita situatiei, pe care am putea-o numi "aspiratie."
Se spune ca nu poate fi programat cineva intr-o maniera negativa. De ce nu, cand stim cum gandurile noastre negative ne afecteaza viata! Nu este greu de a gasi exemple despre influente ale oamenilor negativi, chiar rai, asupra celor din jurul lor. In opinia mea cand suntem in prezenta altor oameni, gandurile negative pot si chiar afecteaza pe altii intrun mod semnificativ, chiar daca proiectiile negative nu par a avea forta sau puterea celor pozitive. Efectele proiectiilor negative par a se diminua odata cu distanta fizica (si emotionala). Cu suficienta constienta si control mental pozitiv, gandurile negative proiectate catre noi, din exterior, nu au nici un efect sau pot fi simtite si pot fi usor "eliminate".
Cred ca Dr. Joseph Murphy a numit proiectarea gandurilor negative "efectul de bumerang," unde gandurile negative proiectate in exterior se intorc doar pentru a lovi proiectorul. Aceasta ne duce la alta lege a puterii mentale: lucrurile asemanatoare atrag lucruri asemanatoare... si nu opusul lor. Mintea, daca este plina de constructii negative, va atrage idei negative si energie negativa. Arata-mi persoana care zice, "Nu stiu de ce, dar toti imi spun problemele lor!" si iti voi arata o alta persoana care are aceleasi probleme si predispozitii sau care le intampina cu altii!
Este important, pentru propria putere mentala, sa fim siguri ca  atragem  energie  pozitiva.  Asta  inseamna  ca  trebuie sa eliberam toate gandurile si sentimentele negative sustinute sau serioase si sa mentinem o atitudine mentala pozitiva. Aceasta nu este o sarcina usoara si doar un nebun nu ar recunoaste unele dintre aspectele negative ale mediului nostru din prezent. Cateodata trebuie sa te straduiesti mult sa fii optimist si sa te protejezi de gandurile negative ale celorlalti.
Probabil nu este posibil pentru majoritatea dintre noi sa iubim mereu pe toti, si sa fim mereu pozitivi, dar este posibil sa fim caritabili si iertatori in atitudinile noastre. Daca suntem constienti de acea sclipire de divinitate si scopul ce rezida in fiecare dintre noi, atunci suntem pentru creatie.
TIMP: Un ultim lucru trebuie spus despre programare, ca are de-a face cu timpul. Evident nu vorbim despre timpul care trebuie dedicat pentru o programare de succes. Vorbim despre timp in regatul subconstientului. Am o suspiciune puternica ca lipsa de intelegere despre timp si spatiu justifica multe esecuri in aria controlului mental.
Primul lucru pe care trebuie sa il intelegi este ca timpul este o inventie a omului si este relativ. Timpul depinde de spatiu deoarece spatiul devine unitatea de masura. Astfel, timpul este reprezentarea noastra a intervalului care ii ia cuiva (unui obiect) pentru a se deplasa dintr-un punct in spatiu in altul. Orarele pe care le instituim sa ne guverneze zilele si noptile sunt produsele mintii constiente. in mintea subconstienta, in special subconstientul universal, nu exista timp sau spatiu. Astfel, urmeaza ca mintea noastra subconstienta sa nu fie constienta de timp in acelasi fel ca mintea noastra constienta.
Pentru a programa subconstientul, timpul trebuie introdus ca un element esential. Astfel, mintea ta constienta trebuie sa imprime scopul sau actiunea dorita, plus un interval de timp pentru indeplinirea ei. Daca nu programezi timpul, dorinta ta poate fi adusa cand nu mai esti fizic capabil sa o apreciezi. Aminteste-ti, mintea subconstienta nu judeca timpul: urmeaza directia mintii constiente. Daca spui subconstientului ca doresti ceva indeplinit 'candva in viitor," atunci dorinta ta este plasata "in asteptare" pentru a fi adusa in viitorul nedefinit.Nr. de pagini: 40 + 60
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.8142 sec