Maestrii talentului. De ce liderii inteligenti pretuiesc oamenii mai mult decat cifrele

Maestrii talentului. De ce liderii inteligenti pretuiesc oamenii mai mult decat cifrele
-5%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 46,55 lei
49,00 lei (-5%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

N-AI TALENT ... N-AI REZULTATE

In cazul in care talentul este considerat cel mai important indicator al trendului ascendent sau descendent pe care se inscrie o companie, al succesului sau al esecului (asa cum ar trebui, de altfel, sa fie) ... stiti cum sa evaluati corect talentul intrinsec al resursei umane? Intelegeti combinatia unica de trasaturi specifica fiecarei persoane? Va implicati in dezvoltarea talentului? Stiti sa convertiti evaluarile subiective ale„abilitatilor soft” in criterii obiective, care sa fie specifice, verificabile si concrete in aceeasi masura ca si cifrele din situatiile financiare?
Ei bine, maestrii talentului stiu sa faca toate aceste lucruri. Ei considera ca oamenii sunt mai importanti decat cifrele, pentru simplul motiv ca talentul este cel care genereaza rezultate. Succesul este dat de persoanele care sunt capabile sa sintetizeze sensul evenimentelor si fortelor care afecteaza compania, sa vada imaginea de ansamblu si sa evalueze riscurile care merita sau nu sa fie asumate.

Cartea Maestrii Talentului este si ea rezultatul unei combinatii unice de talente: in cariera sa de patruzeci de ani la General Electric, Bill Conaty a colaborat indeaproape cu directorii generali executivi Jack Welch si Jeff Immelt la construirea fabricii de talente a companiei, care a ajuns sa fie cunoscuta in intreaga lume. Ram Charan este legendarul consultant al companiilor din intreaga lume. Experienta si cunostintele lor fara egal au dus la aparitia acestei carti de capatai in arta stapanirii talentului– o adevarata descoperire in efortul de a conduce compania la nivelul urmator.Numar pagini: 316
Anul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1916 sec