Mata Hari. Misterele dansatoarei-spion - Gomez Enrique Carrilo

Mata Hari. Misterele dansatoarei-spion - Gomez Enrique Carrilo
-14,9%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Proza Diversa
Preț: 6,55 lei
7,70 lei (-14,94%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

La aproape 100 de ani de la disparitia celebrei dansatoare, curtezane si spioane, Mata Hari, viata sa continua sa ramana invaluita in mister. Autorul, Enrique Gomez Carrillo, a facut parte din cercul sau de prieteni. Se spune chiar ca acesta ar fi predat-o autoritatilor franceze dupa ce, fara voia ei, a trecut-o granita din Spania in Franta.

Cariera sa de dansatoare a fost cu adevarat fulminanta. A sustinut spectacole incendiare ce socau asistenta, dansand complet goala, fapt neobisnuit in acele vremuri. Rand pe rand, i-au cazut victime politicieni si oameni de afaceri renumiti, ba chiar capete incoronate. Nutrea o mare pasiune pentru ofiterii de cariera, ceea ce i-a atras faima de spioana in timpul Primului Razboi Mondial. S-a spus ca era agent dublu al Frantei si Germaniei. Francezii au judecat-o si condamnat-o la moarte. Au existat voci care i-au sustinut nevinovatia, considerand procesul o cale a autoritatilor militare de a-si acoperi incompetenta.

Palpitanta poveste a legendarei sale vieti o puteti afla parcurgand paginile acestei carti extraordinare, pe care nu o veti putea lasa din mana pana la ultima fila.


Numar pagini: 220
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1363 sec