Mata Hari. Misterele dansatoarei-spion - Gomez Enrique Carrilo

Mata Hari. Misterele dansatoarei-spion - Gomez Enrique Carrilo
-14,9%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Proza Diversa
Preț: 6,55 lei
7,70 lei (-14,94%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

La aproape 100 de ani de la disparitia celebrei dansatoare, curtezane si spioane, Mata Hari, viata sa continua sa ramana invaluita in mister. Autorul, Enrique Gomez Carrillo, a facut parte din cercul sau de prieteni. Se spune chiar ca acesta ar fi predat-o autoritatilor franceze dupa ce, fara voia ei, a trecut-o granita din Spania in Franta.

Cariera sa de dansatoare a fost cu adevarat fulminanta. A sustinut spectacole incendiare ce socau asistenta, dansand complet goala, fapt neobisnuit in acele vremuri. Rand pe rand, i-au cazut victime politicieni si oameni de afaceri renumiti, ba chiar capete incoronate. Nutrea o mare pasiune pentru ofiterii de cariera, ceea ce i-a atras faima de spioana in timpul Primului Razboi Mondial. S-a spus ca era agent dublu al Frantei si Germaniei. Francezii au judecat-o si condamnat-o la moarte. Au existat voci care i-au sustinut nevinovatia, considerand procesul o cale a autoritatilor militare de a-si acoperi incompetenta.

Palpitanta poveste a legendarei sale vieti o puteti afla parcurgand paginile acestei carti extraordinare, pe care nu o veti putea lasa din mana pana la ultima fila.


Numar pagini: 220
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1394 sec