MIEZ DE SUFLET

MIEZ DE SUFLET
-30%
Editura:
Categoria: Altele
Preț: 9,80 lei
14,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Descoperiti astazi felul in care sa traiti viata datatoare de minuni si plina de intelesuri la care ati visat mereu! Lasati-l pe renumitul psihiatru si autor de best-seller-uri Edward M. Hallowell sa va invete secretul, in aceasta carte unica si provocatoare.

In lumea noastra rapida, propulsata de tehnologie, lucrurile simple din viata sunt prea frecvent subevaluate. Dar in cartea aceasta inovatoare, autorul identifica ceea ce numeste "miez de suflet" - clipele in care o persoana intelege ce anume conteaza cel mai mult in viata, ce anume face ca aceasta sa merite traita. Dupa aceea va arata cum sa recunoasteti aceste clipe, atunci cand se petrec, cum sa le savurati si pretuiti. Veti intelege ca miezul de suflet se manifesta permanent.

Alaturati-va lui Hallowell, care va impartaseste clipe din propria sa viata, combinate cu cele descrise in relatarile si reflectiile altor persoane, care completeaza - sau "reflecta prin ecouri" - experientele sale. Fiecare capitol se incheie printr-o sectiune care va ofera sfaturi practice despre felul in care puteti duce o viata mai bogata si plina de intelesuri.

In acelasi timp emotionanta si inspiratoare, inaltatoare si afectiva, aceasta carte unica si de neuitat va va castiga cu siguranta inima si va va schimba viata pentru totdeauna.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2545 sec