Mihaela Starceanu, English Grammar (CEF, C1, B2, B1, A2)

Mihaela Starceanu, English Grammar (CEF, C1, B2, B1, A2)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 224
Categoria: Gramatica
Preț: 21,60 lei
24,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

English Grammar (CEF, C1, B2, B1, A2). Prezentarea detaliata a partilor de vorbire. Phrasal verbs, false friends si alte probleme de vocabular. Exercitii de verificare a cunostintelor asimilate. Rezolvarea exercitiilor

English Grammar ofera o prezentare amanuntita, clara si riguros compartimentata a morfologiei limbii engleze, completand explicatiile teoretice cu numeroase exemple edificatoare.

Fiecare capitol se incheie cu o sectiune recapitulativa si cu o gama variata de exercitii pentru fixarea cunostintelor dobandite.

Abordand deopotriva notiunile de baza (partile de vorbire, ordinea cuvintelor, WH- questions), precum si aspectele teoretice mai dificile ale limbii engleze (verbele neregulate, verbele modale, phrasal verbs, false friends), lucrarea de fata este un instrument deosebit de util elevilor de gimnaziu si de liceu, atat la clasa, cat si in vederea pregatirii pentru examenul de bacalaureat sau pentru obtinerea unui certificat de competenta lingvistica recunoscut la nivel international.

Totodata, English Grammar vbine in sprijinul profesorilor, furnizandu-le un auxiliar cuprinzator si usor de consultat pentru aprofundarea notiunilor predate la clasa.

Nr. de pagini: 224
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1250 sec