Negocierea conflictelor in scoala

Negocierea conflictelor in scoala
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 8,50 lei
10,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Oamenii traiesc si muncesc impreuna. Este important ca ei sa se inteleaga unii cu altii. In acelasi timp, conflictele reprezinta o realitate cotidiana pentru fiecare om. Intr-o colectivitate umana trebuie sa acceptam conflictele ca fiind absolut normale, iar rezolvarea lor trebuie sa fie un proces de grup, deoarece orice grup uman cuprinde membri cu perspective diferite, cu motivatii diferite si cu un potential de munca si creatie care variaza in limite foarte largi.
Prin activitatea de consiliere in grup, individuala si colectiva care intervine in managementul conflictului se doreste a influenta modul in care indivizii se raporteaza la conflict si a forma noi deprinderi adecvate de solutionare a conflictelor. Aceasta activitate presupune, in primul rand, schimbarea unor fundamente cognitive ale indivizilor (se invata lucruri noi despre conflicte) urmeaza schimabrea atitudinii afective fata de conflict (se 'simte' altfel fata de conflict) si, nu in ultimul rand, de fapt scopul final, se schimba un comportament (se manifesta altfel).
Salutam aparitia acestei carti si felicitam autoarele ei pentru modul de abordare a negocierii conflictelor, pentru felul cum si-au desfasurat munca de cercetare in unitatea scolara in care au experimentat-o.


Prof. univ. dr. MONICA DELICIA AVRAMESCU

Anul aparitiei : 2010
Nr.pagini: 70

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1139 sec