Nicoleta Valentina Florea - Training, coaching, mentoring. Metode si modele

Nicoleta Valentina Florea - Training, coaching, mentoring. Metode si modele
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Carti diverse
Preț: 23,92 lei
29,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE


Pentru ca o organizatie sa supravietuiasca provocarilor din mediul extern, sa obtina performante si avantaj competitiv pe piata trebuie sa dezvolte cat mai mult abilitatile, competentele si cunostintele detinute de angajatii sai.

Cartea de fata trateaza cateva metode clasice, dar si noi de dezvoltare a capitalului uman, precum training-ul, coaching-ul si mentoring-ul, e-coaching-ul si e-mentoring-ul si se adreseaza managerilor si specialistilor, dar si angajatilor care intentioneaza sa-si dezvolte creativitatea, inovarea, loialitatea, lucrul in echipa, originalitatea, comunicarea, imaginatia si capacitatea de invatare, astfel incat sa poata face fata diverselor provocari cu care se confrunta.

Din cuprins

    Dezvoltarea si formarea capitalului uman prin training
    Eficienta programelor de trening
        Avantaje si dezavantaje ale folosirii coaching-ului
    Tipuri de mentoring
        Modele de evaluare a eficientei implementarii proceselor de coaching si mentoring

Puncte forte

Cartea de fata trateaza cateva metode clasice, dar si noi de dezvoltare a capitalului uman, precum training-ul, coaching-ul si mentoring-ul, e-coaching-ul si e-mentoring-ul

Despre autoare

Florea Nicoleta Valentina este lector universitar dr. in cadrul Departamentului de Management-Marketing, Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea Valahia din Targoviste si preda urmatoarele materii: Managementul resurselor umane, Marketing, Management, Relatii Publice si Comunicare.

Are o experienta de peste 14 ani in domeniul Managementului resurselor umane: recrutare, angajare, salarizare si gestiunea resurselor umane.

A obtinut diploma de Licenta in Marketing in anul 1997, diploma de Master in Marketing, in anul 2004 si diploma de doctor in Management in 2011, cu teza intitulata ,,Strategii de recrutare, selectie si angajare in marile organizatii din judetul Dambovita”.

Cartea de fata este a treia carte publicata in domeniul MRU.  A mai publicat 34 de articole in domeniul managementului, MRU si comunicarii, in reviste si conferinte nationale si internationale.

A absolvit diverse cursuri de specializare si programe de training in domeniul managementului resurselor umane, managementului calitatii, managementului financiar, informatica, socio-psiho-pedagogie si limbi straine.

Public tinta

Manageri, specialisti, angajati, studenti, masteranzi si doctoranzi interesati de domeniul dezvoltarii resurselor umane.
Numar pagini:176
Anul aparitiei:2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1679 sec