Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 1. 02. 2017. Include Modificarile aduse prin O. P. A. N. A. F. nr 290-2017 (Cod 631)

Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 1. 02. 2017. Include Modificarile aduse prin O. P. A. N. A. F. nr 290-2017 (Cod 631)
-20%
Preț: 19,12 lei
23,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 380

DESCRIERE

Normele metodologice de aplicare a Codului de procedura fiscala constau in Ordine ale Ministerului Finantelor Publice, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si ale altor autoritati cu abilitati in domeniu ce au ca atributii elaborarea de acte normative pentru aplicarea unitara a legislatiei fiscale si procesual fiscale, pe masura identificarii situatiilor care necesita explicatii suplimentare.

 

In acest sens, s-au elaborat deja o serie de ordine cuprinzand norme metodologice, proceduri, instructiuni, norme pentru organizarea activitatii unor institutii, precum si noua formularistica. Unele dintre acestea, de maxima importanta, vor fi redate integral sau sub forma de extras in culegere. Celelalte documente sunt indicate in cuprinsul culegerii, fiind redate si informatii privind: Monitorul Oficial in care au fost publicate, temeiul legal de emitere, cuprinsul pe scurt, alte mentiuni speciale, data de la care sunt aplicabile, precum si actele normative abrogate, acolo unde este cazul. Pentru a facilita consultarea comparativa a dispozitiilor noului Cod de procedura fiscala si ale vechiului Cod – O. G. nr. 92/2003, culegerea cuprinde un tabel de corespondente intre cele doua acte normative.

 Puncte forte

    Forma actualizata La Zi a Codului de procedura fiscala, conform ultimelor modificari si completari aduse prin O. U. G. nr. 84/2016 (M. Of. nr. 977 din 6 decembrie 2016)

    Normele metodologice introduse sub articolul sau subdiviziunea de articol din Cod la care se refera

    Corelatii legislative cu Ordinele ministrului finantelor publice si ale presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala

    Hartie alba, de calitate superioara, rezistenta la folosire frecventa

Nr. de pagini: 380
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.