Nu lua ultima gogoasa! - Judith Bowman

Nu lua ultima gogoasa! - Judith Bowman
-10%
Anul publicării: 2008
Categoria: Bussines
Preț: 18,64 lei
20,71 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Iesi din tiparele "celor 7 ani de acasa” invatand reguli noi de eticheta in afaceri!

Descopera comportamentul care face ca prestatia ta sa fie putin altfel decat a celorlalti, dar care-ti da siguranta ca procedezi exact cum trebuie in orice situatie. Efectul? Vei avea timp sa te concentrezi asupra obiectivelor importante, specifice afacerilor, vei dobandi si vei pastra controlul intr-un mediu cu reguli
dure si oameni de succes.

Cartea se adreseaza tutor celor care au intalniri de vanzari, prezentari, stabilesc contacte la negocieri, precum si in toate celelalte situatii intermediare.
Autoarea, Judith Bowman, este o veterana a educatiei in domeniul protocolului, sustinand cursuri de instruire, seminare, cursuri de formare profesionala si de oratorie pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Absolventa a colegiului din Boston, a scris articole pentru Forbes, CFO, CNN Everyday Money, Business Week Magazine, Boston Business Journal, Los Angeles Times, Boston Globe, Boston Herald si altele. In plus, de mai bine de sapte ani este amfitrioana rubricii "Everyday Etiquette", distribuita in New England.
O data ce au parcurs cartea, vei dori sa descoperi beneficiile etichetei in afaceri si nu te vei mai simti niciodata stingher in niciun context, pentru ca, daca vrei, eticheta in afaceri se poate invata.
"Judith Bowman a scris mai mult decat o carte despre maniere si stil. Ea a clarificat toate parghiile aparent minore care pot sa faca diferenta dintre o relatie de afaceri extraordinara si una ratata. Sa fi avut aceasta carte acum zece ani... Nu exista pagina din care sa nu fi invatat ceva... Nimeni nu ar trebui sa intre in lumea afacerilor fara aceasta carte."

Steve Chandler, autorul best-seller-ului The Hands-Off Manager

si 100 Ways to Motivate Others
"Eticheta adecvata inseamna mai mult decat sa fii amabil cu oameni pe care nu ii cunosti sau pe care nu ii agreezi. Judith Bowman demonstreaza ca tratandu-i pe ceilalti cu demnitate si respect, mai ales in intalnirile de afaceri, vei obtine beneficii considerabile. Nu e vorba, oricum, despre tine. Ci despre ei. Iti ia atat de putin sa ii faci pe ceilalti sa se simta confortabil (si sa fie cooperanti), dar inseamna atat de mult."

John Hoover, New York Times, autorul best-seller-ului

How to Work for an Idiot

"Nu lua ultima gogoasa! este ghidul esential pentru cei care au nevoie sa stabileasca legaturi eficiente cu oamenii in lumea afacerilor de astazi. Iar prin aceasta ne referim la toata lumea. Sfaturile oferite de autoare sunt precise, concentrate, usor de aplicat si atat de practice incat poti sa-ti sufleci imediat manecile. Cartea reprezinta o lectura esentiala pentru cei la inceput de drum, care au nevoie de un indrumar privind normele de eticheta in afaceri sau chiar si pentru cei care se ocupa de ceva vreme cu asta si ar trebui sa afle mai multe. Este o mina de aur pentru cei care o parcurg pana la capat, urmand apoi sfaturile lui Judith Bowman."

Philip Quaglieri

Colegiul de management, Universitatea din Massachussetts, Boston
"Pe vremuri, multe din subiectele abordate de Bowman erau invatate acasa. Trist, dar nu se mai intampla asa, iar aceasta carte il va ajuta pe cititor sa treaca prin viata corect, cu succes si profesionist. Nuantele sunt un instrument puternic din trusa ta de unelte pentru cariera."

Richard DeAgazio, presedinte Boston Capital Securities, Inc.

Judith Bowman, fondatoarea firmei Protocol Consultants International, este o veterana a educatiei in domeniul protocolului. Ea sustine cursuri de instruire, seminare, cursuri de formare personala si de oratorie pentru intreprinderile mici si mijlocii.
Absolventa a colegiului din Boston, a scris articole pentru Forbes, CFO, CNN Everyday Money, Business Week Magazine, Boston Business Journal, Los Angeles Times, Boston Globe, Boston Herald si altele. In plus, de sase ani este amfitrioana rubricii "Everyday Etiquette", distribuita in New England


Numar de pagini: 256
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1311 sec