Poliparazitismul la om, animale, plante si mediu

Poliparazitismul la om, animale, plante si mediu
-5%
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 812
Categoria: Carti diverse
Preț: 17,60 lei
18,53 lei (-5,02%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Poliparazitismul la om, animale, plante si mediu - Gh. Olteanu. In paginile cartii este prezentat un bogat material faptic provenit, mai ales, din surse directe, ca rezultat al cercetarilor efectuate timp indelungat, in toate zonele tarii - in randul populatiei umane din mii de localitati, in sute de abatoare, in zeci de mii de ferme zootehnice s. a., vizand numeroase specii de animale domestice, salbatice si in captivitate.

Vastul material faptic, al cercetarilor efectuate in laboratoare, EPC, abatoare, ferme zootehnice, spitale, clinici, dispensare s. a., demonstreaza ca omul, animalele, plantele si mediul sunt, de regula, concomitent infestate si infectate cu cel putin doua specii de paraziti (PHAIFBV), fenomenul de POLIPARAZITISM fiind omniprezent.

Referitor la modul de abordare unitara a problematicii teoretice a PHAIFBV, in paginile cartii se exprima totala sustinere a tezei integrative elaborate pe baza Conceptiei Parazitocenologice, potrivit careia este necesara, in linii mari, o unitate de vederi. Autor: Gh. Olteanu, D. Panaitescu, I. Gherman, E. Zgardan, V. Apatenko, B. Fazakas, Doina Codreanu-Balcescu, Irina Teodorescu, I. Iacobiciu

In fiecare din cele 9 capitole ale cartii sunt abordate unele din aspectele esentiale ale problematicii invaziilor si infectiilor in conditii de Pp. In paginile cartii se exprima totala sustinere a tezei integrative elaborate pe baza conceptiei Parazitocenologice, potrivit careia este necesara o unitate de vederi.


Data aparitiei: 2001
Format:  170 x 240 mm
Nr. pag.:  811 pag. + 5 planse
Autor(i): Gh. Olteanu; D. Panaitescu; I. Gherman;

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1227 sec