Predici populare(Editia a doua)

Predici populare(Editia a doua)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Curs
Preț: 14,40 lei
16,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Viata ne este data pentru fericirea noastra. Asa o intelegem cu totii.
Unii se plang ca viata este rau intocmita. Uita, insa, ca noi insine o facem rea. Este intocmai ca si cand un betiv s-ar plange ca a ajuns betiv, pentru ca sunt prea multe carciumi, pe cand carciumile s-au inmultit din pricina ca sunt prea multi betivi ca dansul. Altii obiecteaza ca nu pot trai in iubire, pentru motivul ca nici ceilalti nu o fac. A vorbi astfel insemneaza a imita pe omul care, avand nevoie sa munceasca pentru a-si hrani familia, nu face nimic, sub cuvant ca nici ceilalti nu muncesc. Nu! Cu totii recunoastem ca nu!
Viata nu este rau intocmita si, daca este grea, noi oamenii o facem de nesuferit, din lipsa de iubire dintre noi. Iubirea este darul cel mai scump, pus de Dumnezeu in inima omului. Este soarele, este caldura, este viata vietii noastre.
Milostivul Dumnezeu sa ne ajute sa ocolim si, pe cat se poate, sa potolim vrajmasia si ura dintre noi prin cumintenie, prin rabdare si prin stapanirea de noi insine, mai multa pentru aproapele si cat mai multa, toata iubirea, toata recunostiinta, in toata viata noastra, numai lui Hristos, Dumnezeul nostru, sa o dam. Amin ! ( Pr. Nicolae Runceanu - (Predica la a XV-a Duminica dupa Rusalii)

”Vrei sa vezi un om bun, cauta-l la Biserica Sf. Vineri-Herasca. Il vei gasi: cetind cu credinta la icoana Maicii Domnului, scriind cu ravna la Duminica Ortodoxiei. Pe fata-i in suferinta citesti osteneala. Ce simte spune. Ce spune scrie. Cand vor¬¬besti cu parintele Runceanu, te gan¬¬desti numai la cele duhovni¬cesti.”
(T. Pacescu, Ed. Nouei Reviste Bisericesti, 1930)Anul aparitiei 2011
Format 13x20 cm
296 pagini

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1526 sec