Secretele Vaticanului

Secretele Vaticanului
-28%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Istorie
Preț: 7,13 lei
9,90 lei (-27,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Secretele Vaticanului de Dominique Lecourt. De ce tocmai Mussolini a fost cel care a fondat Cetatea Vaticanului? Care au fost, in realitate,„tacerile“ papei Pius al XII-lea in privinta nazismului? Cine a vrut sa-l asasineze pe Ioan Paul al II-lea? Ce cuprindea al treilea secret de la Fatima? Este Giulgiul din Torino autentic?

 

Secretele Vaticanului raman fascinante si acum, la fel ca in urma cu 2000 de ani, cand Sfantul Petru era crucificat pe locul actualei bazilici care ii poarta numele. Muzeele, finantele, criptele, conciliile, papii si cardinalii... totul este incarcat de mister si de veneratie in Cetatea Sfanta. Lunga sa istorie este greu de cuprins intr-o singura carte, de aceea lucrarea de fata se limiteaza la secolul XX, de la aparitia comunismului pana la alegerea ultimului papa. Bernard Lecomte realizeaza o ancheta uimitoare, desfiintand tabuuri si raspunzand la intrebari deseori incomode pentru Biserica Catolica.

 
Lecomte, jurnalist celebru in Franta, este autorul a doua biografii despre Ioan Paul al II-lea si Benedict al XVI-lea. Este specialist in istoria Vaticanului, printre ultimele sale carti publicate numarandu-se Le Pape qui fit chuter Lénine (2007) si Pourquoi le pape a mauvaise presse (2009).


Coperta:  brosata
Format: 140 x 210 mm
Numar pagini: 240
Data aparitie: aprilie 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1188 sec