Set 2 caiete - Matematica si explorarea mediului, pentru clasa I. Caietul elevului pentru semestrele I si II (Mirela Mihaescu)

Set 2 caiete - Matematica si explorarea mediului, pentru clasa I. Caietul elevului pentru semestrele I si II (Mirela Mihaescu)
-5%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Matematica
Preț: 18,91 lei
19,90 lei (-4,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Caietele reprezinta un partener de invatare si de joaca al elevului de clasa I, un reper pentru cadrul didactic, o solutie pentru parintii preocupati de formarea si dezvoltarea propriilor copii.

Contextele variate de invatare si exersare, elementele de joc, diversitatea sarcinilor de lucru ii stimuleaza pe elevi sa actioneze, sa intrebe, sa intervina, sa aiba initiativa, sa exprime idei.

Temele abordate coincid cu cele de la Comunicare in limba romana, sarcinile de lucru si exercitiile– joc constituind premise pentru o reala invatare integrata. Activitatile sunt atractive si originale, asigura in mod eficient intelegerea, sistematizarea si consolidarea continuturilor.

Exercitiile abordeaza toate temele prevazute in programa scolara si contribuie la dezvoltarea competentelor specifice Matematicii si explorarii mediului.

Materialul este conceput pentru a incuraja:

- gandirea activa;
- explorarea;
- curiozitatea cognitiva;
- rezolvarea de probleme.

Parerea autorilor

Lucrarea ofera sugestii de abordare integrata a continuturilor lasand, in acelasi timp, posibilitatea de a organiza invatarea dupa criterii proprii, adaptate particularitatilor fiecarei clase si fiecarui elev. Structurarea sarcinilor de lucru de la simplu la complex, modelele de rezolvare oferite, varietatea itemilor utilizati in probele de evaluare reprezinta cai sigure in demersul invatatorului de a asigura sanse egale de invatare tuturor elevilor.Autori: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca,
Anita Dulman, Crenguta Alexe,
Otilia Brebenel
Numar de pagini: - Semestrul I - 56 pagini color
Numar de pagini: - Semestrul II - 56 pagini color
Dimensiune: 20, 5 x 26 cm
Caiet aprobat M. E. N. 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1306 sec