Set de proiecte pentru crescatoria de prepelite

Set de proiecte pentru crescatoria de prepelite
-10%
Anul publicării: 1999
Pagini: 142
Categoria: Altele
Preț: 49,01 lei
54,46 lei (-10,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Set de proiecte pentru crescatoria de prepelite - Marian Velcea.

Reduceti-va investitia initiala cu 40%
Cele mai ieftine solutii constructive pentru realizarea de baterii pentru cresterea prepelitelor japoneze sunt acum la indemana dumneavoastra.

Sistemul PBP-1 este conceput pentru a permite demararea afacerii de crestere a prepelitelor japoneze in conditiile unei investitii minime in echipament. Sistemul va fi realizat cu cheltuielile cele mai mici si materiale ieftine si usor accesibile: baghete din lemn, plase din plastic sau din metal, jgheaburi mici si placi din placaj. Utilajele se pot realiza fara dificultate de fiecare crescator. Capacitatea bateriei este de aproximativ 140 de indivizi.

Solutia constructiva este preluata din brevete de inventie frantuzesti. Ea permite acoperirea tuturor etapelor biologice ale cresterii: pui de o zi, puicute de ingrasat, adulti.
Iluminarea locala a custilor pentru pui se realizeaza cu un bec amplasat central si protejat cu un grilaj cilindric din plasa de sarma (asemanatoare celei impotriva tantarilor). In acest mod se asigura atat iluminarea cat si mentinerea unei temperaturi optime de crestere.
Incalzirea spatiului se poate realiza cu un sistem clasic sau cu ajutorul unui sistem electric cu termostat.
O solutie simpla si moderna o constituie incalzirea electrica a pardoselei, pentru care aveti datele necesare in lucrare. Alte variante sunt posibile prin utilizarea caloriferelor electrice sau a aerotermelor.

Lucrarea va prezinta:

* proiecte simple de baterii de crestere
* proiecte evoluate de baterii de crestere
* planuri de amenajare a crescatoriei
* planuri de amenajare a abatorului

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1011 sec