Shlomo Benartzi - Interfete mai inteligente. Modalitati surprinzatoare de a influenta si perfectiona comportamentul din mediul online

PRP: 45,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 36,90 lei
Diferență: 8,10 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 288

Scrie un review!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

 Interfete mai inteligente.
 
Un specialist de top in economia comportamentala dezvaluie instrumentele care ne vor ajuta sa luam decizii mai bune prin intermediul interfetelor.

Persoanele care lucreaza la birou isi petrec cea mai mare parte a programului uitandu-se fix la un monitor. Din pacate, putini dintre noi suntem constienti de elementele vizuale si de tiparele comportamentale care ne influenteaza gandirea atunci cand ne folosim laptopurile, iPad-urile, telefoanele sau ceasurile inteligente. Volumul brut de informatii si optiuni disponibile online, combinat cu usurinta cu care apasam pe butoanele inscriptionate cu mesajul„cumpara”, se transforma adesea in decizii regretabile, pe care le luam prin intermediul unor ecrane.

In cartea Interfete mai inteligente, economistul comportamental Shlomo Benartzi dezvaluie un set de instrumente utile in epoca digitala.


Stim ca felul in care organizam un bufet influenteaza deciziile pe care le iau oamenii. Ceea ce este mult mai putin clar este modul in care mediile online ne influenteaza deciziile. In aceasta carte utila, Benartzi si Lehrer ne prezinta o perspectiva precisa asupra relatiei dintre ceea ce vedem pe ecran, ceea ce gandim si ceea ce alegem.

Dan Ariely, profesor de psihologie si economie comportamentala la Universitatea Duke si autor al cartii Irational in mod previzibil

Aceasta carte chiar te trezeste la realitate. Descrie modul in care functionam cu adevarat intr-o societate care se bazeaza pe ecrane si in care lumea digitala schimba felul in care ne gandim la noi insine si la altii.

Robert Shiller, castigator al Premiului Nobel pentru Economie, profesor de economie la Universitatea Yale si autor al cartii Finantele si societatea buna

Folosind exercitii care ii implica pe cititori si studii de caz provocatoare,
Benartzi prezinta modurile surprinzatoare in care formatele digitale ne pot influenta felul in care luam decizii.  De exemplu:

>  Esti mai predispus sa adaugi sunca la o pizza daca o comanzi online.

>  Daca citesti aceasta carte pe un ecran, este mai putin probabil sa iti amintesti continutul ei.

>  S-ar putea sa cumperi ceva doar pentru ca se afla intr-un punct de interes al ecranului, chiar daca sunt disponibile alternative mai bune.

>  Daca faci cumparaturi folosind un ecran tactil, atunci probabil ca supraevaluezi produsul la care te gandesti.

>  Este mai posibil sa iti amintesti o astfel de informatie daca este scrisa cu un font inestetic, dificil de citit.

Nr. de pagini: 288
Anul aparitiei: 2016
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0806 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.