Spiritualitatea tantrică - vol. 2 - zece cuvântări despre

Spiritualitatea tantrică - vol. 2 - zece cuvântări despre
-10%
Preț: 19,80 lei
22,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 256
Format: 13x20cm
Categoria: Ezoteric

DESCRIERE

Spiritualitatea tantrică - vol. 2 - zece cuvântări despre - Osho. Spiritualitatea tantrică.

Tantra lui Osho este vie, este reală. În aceste discursuri Osho vorbeşte despre o abordare a vieţii trăită în libertate absolută, o viaţă a iubirii neţărmurite, privită nu ca un ideal, ci ca o experienţă imediată, concretă şi permanentă. Aceste pagini sunt ecoul unei invitaţii pornite chiar din inima existenţei; nu o cale, nu o teorie, nu un sistem, doar o chemare pornită din sâmburele vieţii.
"Eu nu am nici o filozofie, am doar o experienţă concretă. Pot să vă împărtăşesc această experienţă, dar nu pot să fac aceasta fără participarea voastră. Va trebui să renunţaţi la punctele voastre de vedere dogmatice, va trebui să porniţi alături de mine în aventura necunoscutului. Pot să vă conduc spre această fereastră de unde existenţa este clară, transparentă. Dar va trebui să mă ţineţi de mână şi să mă urmaţi." (OSHO)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.098 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.