Tacto
15,42 lei
19,27 lei (-19,98%)

Tacto

Tacto
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Romane
Preț: 15,42 lei
19,27 lei (-19,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Am ramas atata in ritmul clipirilor pleoapelor lui, de parca, atat cat curgea apa, in spatele meu, cineva mi-ar fi spus o poveste… si, in rastimpul cat am terminat-o de ascultat, am trait o viata dubla: cea a povestii, asemenea unei rumori de afara, si cea a corpurilor noastre in cada.

Rumoarea, zvonul - puse in circulatie printr-un efect de domino, precum si, mai pe urma, cand totul fusese amplificat nepermis de mult pentru crestini, familii - in realitate - cand cei care zvonurile erau de acestei fictiuni si incepusera sa-mi faca viata grea, imposibila - daca nu as fi crezut in Dumnezeu - asadar - cand acest efect de domino al zvonurilor a scandalizat din ce in ce mai multi oameni - prin acelasi efect de domino - in sens invers de data aceasta… s-a estompat totul… gratie echipei si divinitatii.

Si imi vine sa strig pentru romani si Romania: "

 
LILI BUNOFSKI (n. 20 decembrie 1975, la Targoviste), licentiata a Facultatii de Litere, Universitatea din Bucuresti, sectia romana-franceza, este in prezent profesoara la Institutul Francez din Bucuresti. A beneficiat de o bursa si de o rezidenta de creatie la Institutul Cultural Roman din Paris, in octombrie 2008, pentru redactarea finala a celui de-al doilea sau roman, Les P'tits.

Anul aparitiei:   2010
Numar pagini: 160
 Format: 13 × 20 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1771 sec