Teatru pentru elevi. Pentru optionale, serbari si concursuri scolare

Teatru pentru elevi. Pentru optionale, serbari si concursuri scolare
-10%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta carte didactica isi propune sa suplineasca lipsa de pe piata cartii a textelor de acest gen. Este necesara pentru optionale, dar si pentru spectacolele si concursurile scolare, ea putand fi folosita pentru toti elevii cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani.

Continut:
Trei ani de scoala Scufita Rosie... altfel Ionel fotbalistul Iepurele si ariciul Alba ca Zapada Povestea lui Harap-Alb Lacul popii Satul aplecat

Despre autor:
Doina-Antoaneta Rosoga este profesor pentru ciclul primar la Scoala Generala Poiana din judetul Gorj. Si-a inceput cariera odata cu finalizarea studiilor liceale din cadrul Liceului Pedagogic Tg-Jiu. Impreuna cu cele cateva serii de elevi, a participat la numeroase concursuri si festivaluri artistice jucand in piese de teatru, grupuri de satira si umor sau dansuri populare si obtinand mai multe premii si distinctii individuale si de grup. Pasiunea pentru profesia sa a determinat-o sa intocmeasca pentru elevi si mentorii acestora actualul volum de piese de teatru. In prezent are in lucru (aproape definitivat) un volum de poezii pentru elevi care sa-i ajute pe invatatori si profesori la predarea unor obiecte de invatamant, la optionale si la spectacole.
 

Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 224

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1228 sec