Tehnologia elaborarii si prelucrarii semifabricatelor. Manual (cls. a XI-a)

Tehnologia elaborarii si prelucrarii semifabricatelor. Manual (cls. a XI-a)
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 128
Categoria: Altele
Preț: 7,60 lei
9,50 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Studiul acestei discipline contribuie la dobandirea cunostintelor despre elaborarea semifabricatelor si operatii de lacatuserie, cunostinte care contribuie la dezvoltarea competentelor de specialitate, precum si a capacitatii de corelare a cunostintelor din diverse domenii tehnice, ceea ce permite alegerea tehnologiilor corespunzatoare in situatii concrete.
Abordarea continuturilor este flexibila tinand seama de potentialele deprinderi ale elevilor.
Demersul didactic urmareste permanent imbinarea elementelor teoretice cu exemple de activitate practica, oferind modalitati de manifestare a gandirii creative in domeniul tehnic.
Corectitudinea stiintifica a continuturilor conceptia didactica adoptata, calitatea ilustratiei si caracterul practic aplicativ al manualului se recomanda drept un instrument de lucru eficient deopotriva pentru profesor si elev.
Manualul contine sarcini de lucru si fise de lucru individuale, cuprinzatoare, si scopul verificarii cunostintelor acumulate, prin priblematizare, observare, si activitati de invatare cu caracter aplicativ urmarindu-se concret competentele stabilite.

Detaliile cartii:

* Autor: Ion Moraru, Daniela Burdusel, Elena Popa
* Editura: Sigma
* Anul aparitiei: 2001
* Pagini continute: 128

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1371 sec