Teodora Costea, Agenda Farmaceutica 2016

Teodora Costea, Agenda Farmaceutica 2016
-15%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 1360
Categoria: Farmacologie
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Autoarea Teodora Costea este licentiata a Universitatii de Medicina si Farmacie"Carol Davila', Facultatea de Farmacie, farmacist specialist (specialitatea farmacie clinica din anul 2012) si cadru universitar la Facultatea de Farmacie din Bucuresti (din anul 2009).

Activitatea sa stiintifica consta in 31 de comunicari prezentate la congrese si sesiuni de comuncari stiintifice, precum si publicarea a 11 articole de specialitate in reviste cotate ISI si BDI.

Din anul 2013 detine titlul de doctor in stiinte medicale, domeniul farmacie, cu lucrarea"Cercetari asupra unor produse vegetale indigene pentru valorificarea terapeutica in afectiuni metabolice".

Anterior, autoarea a desfasurat si o activitate practica, detinand functla de farmacist intr-o unitate cu circuit deschis si apoi in Spitalul Municipal, unde a efectuat stagiul de rezidentiat.

Aceasta agenda farmaceutica a fost elaborata in concordanta cu ultimele date din domeniu, intr-un format care sa perrnlta utilizarea sa facila si in afara cabinetelor de consultatii.

Scrisa intr-o forma concisa, usor accesibila si altor categorii profesionale, lucrarea se constituie un instrument de lucru deosebit de valoros.

Nr. de pagini: 1360
Anul aparitiei: 2016
Pentru a vedea cuprinsul lucrarii dati click pe imaginea de mai jos:

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Farmacologie

Created in 0.1439 sec