Tvr. Marire Si Decadere. Televiziunea Publica In Romania Si Modelele Europene

Tvr. Marire Si Decadere. Televiziunea Publica In Romania Si Modelele Europene
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 22,32 lei
27,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Tvr. Marire Si Decadere. Televiziunea Publica In Romania Si Modelele Europene. Prezentare - Tvr. Marire Si Decadere. Televiziunea Publica In Romania Si Modelele Europene. “Valentin Nicolau analizeaza, pas cu pas si mecanism cu mecanism, procesele si formele prin care s-a produs degradarea serviciului public in Romania, astfel
incat TVR a devenit. El identifica o seama de factori, unii de natura istoric-conjuncturala, altii de natura structurala, care au contribuit la ceea ce autorul numeste. Analiza, prima investigare intemeiata pe o perspectiva istorica si pe aplicarea unor modele teoretice din bibliografia autohtona, ofera numeroase concluzii solid argumentate si valide din punct de vedere stiintific. Ea este sustinuta de un corpus bogat de informatii cantitative (concentrat in numeroasele anexe) si de evaluarea critica a unor surse diverse.
“Investigatia traseelor sinuoase ale televiziunii publice romane ne prezinta un demers analitic riguros organizat; cartea este scrisa intr-un stil alert, care adeseori ascunde faptul ca este vorba de o cercetare stiintifica aprofundata, bazata pe o documentare solida. Prin aceste calitati, lucrarea de fata se impune ca un aport substantial la defrisarea campului tematic si conceptual al analizelor consacrate sistemului mass-media romanesc, care aduce o contributie semnificativa la aprofundarea dezbaterilor teoretice si ofera un instrument de lucru de mare utilitate pentru imbogatirea bibliografiei de specialitate din Romania.”

Anl aparitiei: 2009
Format: 170 x 240
Nr. pagini:    208

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1152 sec